Επίναυλος καυσίμων στην Ευρώπη

(Εκτός του Ηνωμενου Βασιλείου και της Ιρλανδίας)

Η ΤΝΤ εφαρμόζει επίναυλο καυσίμων βάσει δείκτη σε όλες τις αποστολές. Ισχύουσες χρεώσεις επίναυλου καυσίμων:

28 Οκτωβρίου 2018 - 1 Δεκεμβρίου 2018: 18,5%

30 Σεπτεμβρίου 2018 - 27 Οκτωβρίου 2018: 17,5%

 

 

 

 

 

 

Το 2018, ο επίναυλος καυσίμου της ΤΝΤ θα υπολογίζεται με βάση την τρέχουσα τιμή (γαλονιού) των καυσίμων του U.S. Gulf Coast (USGC) για τα καύσιμα Jet τύπου κηροζίνης, όπως αναφέρεται από τη Διοίκηση Πληροφορών Ενέργειας των ΗΠΑ (EIA). Για να κατεβάσετε τoν τελευταίο πίνακα, μεταβείτε εδώ.

Από την 1η Ιανουαρίου 2018, ενημερώσαμε τον πίνακα δεικτών επίναυλου καυσίμου. Η προσαύξηση του καυσίμου θα προσαρμόζεται με βάση την τρέχουσα τιμή (γαλονιού) των καυσίμων του U.S. Gulf Coast (USGC) για τα καύσιμα Jet τύπου κηροζίνης, σύμφωνα με το παρακάτω πίνακα:

Σημειώστε ότι θα υπάρξει μια καθυστέρηση δύο μηνών κατά την εφαρμογή του δείκτη προσαύξησης καυσίμων. Για παράδειγμα, η προσαύξηση καυσίμου για τον μήνα Απρίλιο θα δημοσιευθεί την δεύτερη εβδομάδα του Μαίου και θα χρησιμοποιηθεί για να υπολογισθεί ο επίναυλος καυσίμου για τον μήνα Ιούνιο.

 

Η TNT διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τον δείκτη στον οποίο βασίζεται ο υπολογισμός του επίναυλου καυσίμων, καθώς και τον αντίστοιχο πίνακα, χωρίς καμία προειδοποίηση. Τόσο το ποσό όσο και η διάρκεια ισχύος του επίναυλου θα καθορίζονται αποκλειστικά από την ΤΝΤ. Αν η τιμή του επίναυλου καυσίμου ανέβει πάνω από τη μέγιστη τιμή ή πέσει κάτω από την ελάχιστη τιμή ή υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού, ο παραπάνω πίνακας θα ενημερωθεί.

 

Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας για τις τελευταίες ενημερώσεις.

Μέσω της περιήγησής σας στην παρούσα ιστοσελίδα, συναινείτε στη χρήση cookies από την ΤΝΤ και τους εταίρους της. Μάθετε περισσότερα