Väliaikainen lisämaksu

Ilmoitimme äskettäin ottavamme käyttöön väliaikaisen lisämaksun kaikkiin kansainvälisiin FedEx Expressin ja TNT:n paketti- ja rahtilähetyksiin 6.4.2020 alkaen kunnes toisin ilmoitetaan. Lisämaksu ei koske kotimaan lähetyksiä.

Alla mainitut lisämaksut koskevat lähetyksiä mainittujen lähtöpaikkojen ja määränpäiden välillä riippumatta laskun maksupaikasta, eli lisämaksut lisätään sekä vienti- että tuontihintoihin.

Lisämaksu otettiin käyttöön eri puolilla maailmaa voimaan tulleiden COVID-19-karanteenirajoitusten takia. Nämä rajoitukset vaikuttavat maailmanlaajuiseen toimitusketjuun. Niiden tuloksena rahtikapasiteetti on rajallinen, ja meille muodostuu lisäkustannuksia muutoksista, joiden avulla kansainväliset verkostomme pystyvät kuljettamaan tärkeitä tavaroita ja palveluita uudessa tilanteessa.

Lisämaksu on voimassa, kunnes toisin ilmoitetaan. Jos sinulla on kysyttävää lisämaksuista, FedEx-myyntiedustajasi ja asiakaspalvelumme auttavat mielellään.

Päivitetty 22.6.2020

Useimmille Kiinasta lähteville lähetyksille sovelletaan 29.4.2020 alkaen korotettua lisämaksua 0,90 eurosta 1,80 euroon kiloa kohti.

Useimmille Kiinasta lähteville lähetyksille sovelletaan 22.6.2020 alkaen alennettua lisämaksua 1,80 eurosta 0,90 euroon kiloa kohti.

TNT:n kansainvälisten palveluiden väliaikaiset lisämaksut

Lisämaksu (euroa per kilo)

Lähtömaa Määränpäämaa
China Muut APAC-alueen maat Muu maailma
China 0,90
Muut APAC-alueen maat 0,90 0,20
Muu maailma 0,20


Vähimmäisveloitus: 0,9 EUR / lähetys

TNT:n kansainvälisten Economy-palveluiden väliaikaiset lisämaksut – vain Euroopan sisällä

Lisämaksu (euroa per kilo)

Lähtömaa Määränpäämaa
Eurooppa
Eurooppa  0,10


Ei vähimmäisveloitusta

Usein kysytyt kysymykset