Polttoainelisä Euroopassa


TNT käyttää indeksiperusteista polttoainelisämaksua kaikissa kuljetuksissa. Se perustuu U.S. Gulf Coast (USGC) kerosiinityyppisen lentokonepolttoaineen spot-hintaan (jota julkaisee Yhdysvaltain Energy Information Administration (EIA) täällä ilmoitetun tiedon mukaan).

Viikko

Viikoittainen hinta

Dollaria gallonalta

Polttoainelisä

Kaikki palvelut


6.1.2020 alkaen TNT:n polttoainelisämaksu määritetään viikoittain oheisen taulukon mukaisesti:

TNT Eurooppa

Hinnan vaihteluväli

Dollaria gallonalta *

Polttoainelisä

* vähintään – mutta vähemmän kuin

Indeksihintoja sovelletaan kahden viikon viiveellä. Esimerkiksi päivämäärän 21.1.2019 lisämaksu perustuu 11.1. ilmoitettuun spot-hintakeskiarvoon. Polttoainelisämaksun suuruus vaihtuu joka maanantai. Tiedot kunkin viikon polttoainelisämaksusta tulevat saataville yleensä lisämaksun käyttöönottoa edeltävänä perjantaina.

Polttoaineen hintaindeksin ja polttoainelisämaksun välillä on viive. TNT voi käyttää pidempää viivettä, kun polttoaineen hinnan julkaisu eia.gov-sivustolle on viivästynyt.

TNT pidättää oikeuden muuttaa polttoainelisämaksun indeksiä ja taulukkoa ilman erillistä ilmoitusta. Lisän suuruus ja voimassaoloaika ovat yksinomaan TNT:n määriteltävissä. Mikäli polttoainelisä nousee korkeimman arvon yli tai laskee alimman arvon alle tai määräytymisehdot muuttuvat, yllä olevaa taulukkoa päivitetään.

Tarkista lisätiedot ja polttoainelisän päivitykset tältä sivulta säännöllisesti.