Európai üzemanyag-pótdíj

(Kivéve Egyesült Királyság és Írország)

Az üzemanyag-pótdíj mértéke:

 

A TNT egy index alapú üzemanyag-pótdíjat számít fel minden küldeményére. Az alkalmazandó üzemanyag-pótdíj mértéke:

2018. október 28.- december 1.: 18,50%

2018. szeptember 30. - október 27.: 17,50%

2018. szeptember 2. - szeptember 29.: 17,50%

2018. július 29. - 2018. szeptember 1.: 17,50%

2018. július 1 - 2018. július 30.: 18,00%

Az index alapú üzemanyag-pótdíj alapját a U.S. Gulf Coast (USGC) kerozin típusú üzemanyag ára jelenti. Az USA Energiaügyi Minisztériuma (EIA) által közzétett hordónkénti kerozin típusú üzemanyag havonta kerekített átlagértéke a pótdíjszámítás alapja. A legfrissebb táblázat letöltéséhez, kérjük, kattintson ide!

 

Frissítettük üzemanyag-pótdíj táblázatunkat, amely 2018. január 1-jétől érvényes. A TNT üzemanyag-pótdíját az USGC kerozin típusú üzemanyag árával összhangban havonta frissítjük az alábbi táblázat alapján:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az aktuális üzemanyag-pótdíj alkalmazása mindig két hónap késéssel történik. Például az áprilisi kerozin típusú üzemanyag átlagárát május második hetében teszik közzé, így ezt alkalmazzuk a júniusi üzemanyag-pótdíj meghatározásához.

 

A TNT minden előzetes bejelentés nélkül fenntartja magának az üzemanyag-pótdíj illetve a táblázat megváltoztatásának jogát. Az üzemanyag-pótdíj mértékét és érvényességi idejét egyaránt a TNT határozza meg. Amennyiben az üzemanyag-pótdíj a maximum fölé emelkedik, illetve a minimum alá esik, illetve egyéb kiváltó ok esetén, a táblázatot frissíteni fogjuk.

 

Kérjük, hogy a legfrissebb információért rendszeresen ellenőrizze honlapunkat!

A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy a TNT és üzleti partnerei sütiket helyezzenek el a számítógépén. Tudjon meg többet