A küldemény előkészítése

A küldemény megfelelő előkészítése a legjobb módja annak, hogy küldeménye időben megérkezzen. Ehhez a megfelelő méretű doboz, valamint a helyes csomagolóanyagok és címkék használata szükséges.

Dokumentumok

A szállítási díjak értelmezése

A csomag súlyának megállapításához a térfogatsúly értékét használjuk, amely meghatározza a szállítási költségeket. A térfogatsúly alatt a csomag sűrűségét értjük, azaz az általa elfoglalt tér és a tényleges súly arányát – minél nagyobb a küldemény, annál nagyobb lesz a hozzá tartozó térfogatsúly.


A megfelelő csomagolás

Szabályozások

Ha szeretné biztosítani a küldemény biztonságos és változatlan állapotban való megérkezését, be kell tartania a vonatkozó csomagolási szabályokat.

A küldemény címkézése

Rendkívül fontos, hogy a küldeményen található címkéket megfelelő módon helyezze fel, mivel ezek a fuvarozók számára kulcsfontosságú információkat tartalmaznak, mint a célállomás és a kezelés módja.

Törékeny és nagy értékű küldemények

Az ilyen típusú áruk különös gondosságot igényelnek. Nagyon fontos, hogy ezeket alaposan fóliázza be, és jelölje meg, hogy így csökkentse a szállítás közbeni sérülés kockázatát.

Csomagolási útmutató

Nézze meg , hogyan érdemes csomagolnia a küldeményeit, raklapjait és más nem szokványos csomagformát. Az útmutató kitér a biztonságos csomagzárásra és címkézésre is. A tanácsokat követve biztosíthatja, hogy árui helyesen vannak csomagolva és készen állnak a szállításra!

 

Vágjon bele a szállításba a TNT-vel!

  • Bármekkora méretű vállalkozás számára
  • Személyre szabott árak a gyakori szállítók számára
  • Felvesszük a csomagját, hogy időt takaríthasson meg
  • Azonnali online árajánlat a myTNT 2 szolgáltatásban