Figyelmeztetések

Maradjon naprakész a világban zajló eseményekkel kapcsolatban, melyek befolyásolhatják nemzetközi küldeményei kiszállítását!

Figyelmeztetés!

Változások a Szerződési feltételeinkben

Frissítettük a TNT Europe Fuvarozási Feltételeit , melyek 2021. június 1-jétől lépnek hatályba. Olvassa el a Fuvarozási Feltételeket! Június 1-jétől a TNT-szolgáltatások további igénybevételével automatikusan elfogadja a frissített feltételeket, kivéve, ha ezzel kifejezetten ellentétesen nyilatkozik.

Tisztelt Ügyfeleink!

Fel szeretnénk hívni a figyelmüket, hogy használt Covid tesztet nem áll módunkban szállítani, így kérjük ilyen küldeményt ne adjanak fel hálózatunkba! Köszönjük!

 

Ideiglenes díjemelés

Annak érdekében, hogy az ügyfeleink számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk ezekben az időkben, április 20-ától bevezetünk egy ideiglenes különdíjat a FedEx Express és a TNT nemzetközi szállítmányokra. Visszavonásig érvényes. A különdíj nem vonatkozik az országon belüli belföldi szállításokra.

 

 

TNT Economy küldeményeknek Európából az Egyesült Államokba, Kanadába, valamint Latin-Amerikába történő szállításának átmeneti felfüggesztése

Jelenleg a piacon korlátozott szállítmányozási kapacitás áll rendelkezésre, ezért óriási a kereslet az Európából az Egyesült Államokba, Kanadába, valamint Latin-Amerikába szállítandó küldeményekre vonatkozóan, különösen a sürgős orvosi és egészségügyi küldemények miatt.  

 

Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk a zavartalan működést a jelenlegi korlátozott körülmények között, az alábbi kiegészítő intézkedéseket vezetjük be a kereslet szabályozása érdekében:

 

  • 2020. május 29-től visszavonásig: az Európából az Egyesült Államokba, Kanadába, valamint Latin-Amerikába szállítandó összes Economy küldeményre vonatkozó ideiglenes korlátozás, napi maximum 100 kg szállítónkénti maximalizálással.
  • 2020. június 29-től visszavonásig: az Európából az Egyesült Államokba, Kanadába, valamint Latin-Amerikába szállítandó TNT Economy küldemények szállításának ideiglenes felfüggesztése.

Szeretnénk kiemelni, hogy továbbra is működünk és fogadunk (TNT vagy FedEx) Express küldeményeket, valamint FedEx economy küldeményeket is a 100 kg-ban maximalizált korlátozáson belül

Új címzési követelmények az Írországba/Írországból feladott küldeményekre vonatkozóan

Aktualizáljuk a városok listáját és az irányítószámokat az Írországból/Írországba feladott küldeményekhez tartozó árufelvételi/szállítási címkék generálásához. Ez 2020. augusztus 24-től lép hatályba. Ellenőrizze itt, hogyan aktualizálhatja az irányítószámokat!

Európán belüli Express másnapi kiszállítás

Az Európán belüli Express másnapi kiszállításaink a legtöbb piacon visszatérnek a normál tranzitidőhöz. Néhány árajánlatban szereplő tranzitidő továbbra is érintett lehet és késésekkel lehet számolni.

 

Kattintson idetovábbi információért a szolgáltatásokat érintő hatásokról!

Alkalmazkodóképes vállalat építése

Segítséget nyújtunk a vállalata előtt álló logisztikai nehézségek gyors leküzdéséhez a rendkívüli kihívások közepette.  Útmutatónkból megtudhatja, hogyan tegye alkalmazkodóvá vállalkozása működését, valamint hogyan legyen csomagfeladása továbbra is zökkenőmentes.

A koronavírus (COVID-19) megjelenése arra készteti az országok kormányait Európa és világszinten, hogy napi szinten dolgozzanak ki munka- és utazási korlátozásokat, amelyek befolyásolják, hogy a FedEx csoport tagjaként mindennapi munkánkat magas színvonalon biztosítsuk ügyfeleinknek. A TNT továbbra is működik, amint azt a helyi korlátozások és előírások lehetővé teszik, de előfordulhat, hogy nem tudjuk tartani néhány szolgáltatásunknál a szállítás vállalt határidejét. Hálásak vagyunk ügyfeleink türelméért és támogatásáért ezekben a napokban, és kollégáink minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy továbbra is kiszolgáljuk partnereinket ebben a kihívásokkal teli időszakban is.