Szolgáltatást zavaró események

Maradjon tájékozott az világ eseményeit illetően, melyek késleltethetik küldeménye kézbesítését

Az Ön által megszokott legkésőbbi betelefonálási és árufelvételi időpontok bizonyos helyzetekben módosulhatnak! (Pl. szélsőséges időjárási viszonyok, sztrájk, útfelújítás, útlezárás stb.) Ezért kérjük, hogy ilyen esetekben az aktuális időpontok tisztázása végett, a megszokottnál korábban érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, a 06 80 31 31 31-es telefonszámon!

Az online programok a szombati munkanapokra sajnos nem generálnak megrendelést. Amennyiben árufelvételét valóban szombati munkanapra kéri időzíteni, úgy legyen kedves megkeresni ügyfélszolgálatunkat a 06 80 31 31 31-es telefonszámon!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy várhatóan holnap 2019.02.12 este 22 órátol, 2019.02.13. 22 óráig - nem FedEx / TNT által szervezett - általános sztrájk várható Belgiumban, mely érinteni fogja operációnkat. 

 

A FedEx és a TNT mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb küldeményre legyen hatással, biztosítsa a dolgozók épségét és továbbra is a tőlünk telhető legjobb szolgáltatási minőséget tudja teljeseniteni. De minden erőfeszítésünk ellenére biztosan késés várható a 02.12-02.13-án feladott Express küldemények érkezésében.  Illetve a belga árufelvételekben és kiszállításokban. 

 

Ahhoz, hogy a késések számát a lehető legkevesebbre csökkentsük ezen a két napon nem fogunk tudni palettazott küldeményeket, sem túlméretes küldeményeket elfogadni Express szolgáltatással. Javasoljuk, hogy használják Economy Express szolgáltatásunkat. 

 

Továbbá 02.12-én Express szolgáltatással ne adjanak fel speciális tárolást igénylő veszélyes árut, szárazjeges küldeményt.

 

A sztrájk végeztével igyekszünk a felhalmozódott küldeményeket a lehető leghamarabb kiszállítani. 

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A mai napon, 2019/02/08-án, az alábbi területeken ill. körzetekben a küldeményfelvétel legkésőbbi időpontját a mellékelt táblázatban megadottak időtartammal előre kell hoznunk.

TERÜLETEKVISSZAVÉTEL (óra:perc)
BUDAPEST BUDAI OLDAL0:30
BUDAPEST PESTI OLDAL0:30
BUDAPEST KÖRNYÉKI TELEPÜLÉSEK0:30
TATABÁNYA körzete0:30
Debrecen, Nyíregyháza, Kisvárda, Mátészalka, Püspökladány körzete0:30
MISKOLC, EGER körzete0:30
GYŐR, SOPRON körzete0:30
PÉCS, SZEKSZÁRD, KAPOSVÁR körzete0:30
SZEGED, KECSKEMÉT, BÉKÉSCSABA körzete0:30
SZOLNOK, HATVAN, GYÖNGYÖS, SALGÓTARJÁN körzete0:30
SZÉKESFEHÉRVÁR, VESZPRÉM körzete0:30
ZALAEGERSZEG, SZOMBATHELY, NAGYKANIZSA körzete0:30