Szolgáltatást zavaró események

Maradjon tájékozott az világ eseményeit illetően, melyek késleltethetik küldeménye kézbesítését

Az Ön által megszokott legkésőbbi betelefonálási és árufelvételi időpontok bizonyos helyzetekben módosulhatnak! (Pl. szélsőséges időjárási viszonyok, sztrájk, útfelújítás, útlezárás stb.) Ezért kérjük, hogy ilyen esetekben az aktuális időpontok tisztázása végett, a megszokottnál korábban érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, a 06 80 31 31 31-es telefonszámon!

Az online programok a szombati munkanapokra sajnos nem generálnak megrendelést. Amennyiben árufelvételét valóban a mai (szombati) munkanapra kéri időzíteni, úgy legyen kedves megkeresni ügyfélszolgálatunkat a 06 80 31 31 31-es telefonszámon!

A mai napon, 2018.04.21-én, az alábbi területeken ill. körzetekben a küldeményfelvétel legkésőbbi időpontját a mellékelt táblázatban megadott időtartammal előre kell hoznunk. A visszavétel oka a repülőgép korai indulása, tekintettel a szombati munkanapra. Kérjük, hogy ennek figyelembe vételével készítsék el a küldeményeiket. Amennyiben kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, javasoljuk hogy tájékozódjon ügyfélszolgálatunknál.

TERÜLETEK VISSZAVÉTEL (Órában)
 BUDAPEST - BUDAI OLDAL  1:00
 BUDAPEST - PESTI OLDAL  1:00
 BUDAPEST - KÜLTERÜLET  1:00
 TATABÁNYA körzete  1:00
 DEBRECEN, Nyíregyháza, Kisvárda, Mátészalka, Püspökladány körzete  1:00
 MISKOLC, Eger körzete  1:00
 GYŐR, Sopron körzete  1:00
 PÉCS, Szekszárd, Kaposvár körzete  1:00
 SZEGED, Kecskemét, Békéscsaba körzete  1:00
 SZOLNOK, Hatvan, Gyöngyös, Salgótarján körzete  1:00
 SZÉKESFEHÉRVÁR, Veszprém körzete  1:00
 ZALAEGERSZEG, Szombathely, Nagykanizsa körzete  1:00
A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy a TNT és üzleti partnerei sütiket helyezzenek el a számítógépén. Tudjon meg többet