Figyelmeztetések

Maradjon naprakész a világban zajló eseményekkel kapcsolatban, melyek befolyásolhatják nemzetközi küldeményei kiszállítását!

Figyelmeztetés!

TNT Economy küldeményeknek Európából az Egyesült Államokba, Kanadába, valamint Latin-Amerikába történő szállításának átmeneti felfüggesztése

Jelenleg a piacon korlátozott szállítmányozási kapacitás áll rendelkezésre, ezért óriási a kereslet az Európából az Egyesült Államokba, Kanadába, valamint Latin-Amerikába szállítandó küldeményekre vonatkozóan, különösen a sürgős orvosi és egészségügyi küldemények miatt.  

 

Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk a zavartalan működést a jelenlegi korlátozott körülmények között, az alábbi kiegészítő intézkedéseket vezetjük be a kereslet szabályozása érdekében:

 

  • 2020. május 29-től visszavonásig: az Európából az Egyesült Államokba, Kanadába, valamint Latin-Amerikába szállítandó összes Economy küldeményre vonatkozó ideiglenes korlátozás, napi maximum 100 kg szállítónkénti maximalizálással.
  • 2020. június 29-től visszavonásig: az Európából az Egyesült Államokba, Kanadába, valamint Latin-Amerikába szállítandó TNT Economy küldemények szállításának ideiglenes felfüggesztése.

Szeretnénk kiemelni, hogy továbbra is működünk és fogadunk (TNT vagy FedEx) Express küldeményeket, valamint FedEx economy küldeményeket is a 100 kg-ban maximalizált korlátozáson belül

Új címzési követelmények az Írországba/Írországból feladott küldeményekre vonatkozóan

Aktualizáljuk a városok listáját és az irányítószámokat az Írországból/Írországba feladott küldeményekhez tartozó árufelvételi/szállítási címkék generálásához. Ez 2020. augusztus 24-től lép hatályba. Ellenőrizze itt, hogyan aktualizálhatja az irányítószámokat!

Alkalmazkodóképes vállalat építése

Segítséget nyújtunk a vállalata előtt álló logisztikai nehézségek gyors leküzdéséhez a rendkívüli kihívások közepette.  Útmutatónkból megtudhatja, hogyan tegye alkalmazkodóvá vállalkozása működését, valamint hogyan legyen csomagfeladása továbbra is zökkenőmentes.