The People Network

Vi i TNT setter alltid deg og din bedrift først

Vi strekker oss til det ytterste for å knytte mennesker og bedrifter sammen - hver dag.

Vi strekker oss til det ytterste for å knytte mennesker og bedrifter sammen - hver dag. Vi leverer millioner av pakker, dokumenter og paller med omsorg og oppmerksomhet - fordi vi vet hvor viktig hver eneste sending er for deg og dine kunder. Uansett hva du trenger å sende. Uansett hvor du skal sende det. Vi tar det personlig. Fra øyeblikket sjåføren henter pakken din, til den blir levert. Takket være vårt integrerte dør-til-dør nettverk, kan du følge sendingen hele veien gjennom vår sporingstjeneste. Og dersom din bedrift har spesielle forsendelseskrav, kan vi hjelpe deg med det også. Stol på oss for å få jobben gjort, så kan du fokusere på å utvide bedriften din.

 

Når en ny kunde av deg spør om en hastelevering - kan du si ja uten å bekymre deg. Selv om fristen er i morgen og du aldri har sendt noe dit tidligere!

 

Vi er veldig stolte av vårt nettverk og vår teknologi, men når alt kommer til alt vet vi at det er menneskene bak som får ting til å skje.

 

Din kundekontakt i TNT kjenner deg og din bedrift. Han eller hun er knyttet til 58 000 andre TNT ansatte som har i oppdrag å hjelpe deg og din bedrift gjennom å frakte dine dokumenter, pakker og paller dit de skal. På veien overvinner de landegrenser, avstander, kulturer, språk og valutaer.

 

Å knytte bedrifter og mennesker sammen over hele verden - det er det vi gjør.

 

På TNT forstår vi at forbindelsen med dine kunder er like viktig som at forsendelsene dine blir levert som lovet. Vi har alle kunder, men vi i TNT jobber med mennesker som arbeider for kunder. Det er mennesker som setter pris på spesiell oppmerksomhet, ekte omsorg og respekt. På den måten bygger man et forhold basert på lojalitet som alle tjener på. Og derfor er vi slik vi er.

 

Derfor sørger vi for at vår service alltid er personlig. Derfor går vi 'the extra mile'. Og derfor kaller vi oss 'The People Network'.

Om TNT i Norge

TNT Norge AS ble etablert 1. desember 1985 og er en del av TNT - The People Network

  • Hovedkontoret vårt ligger i Lillestrøm i Skedsmo kommune.
  • Vi har agenter i Stavanger og Bergen.
  • TNT Norge har i dag ca. 150 ansatte og 40 innleide sjåfører.
  • Vår administrerende direktør er Terje Ragnem, som har vært ansatt siden mars 2000.
  • Omsetningen i 2013 var 329 millioner kroner, og vi transporterte mer enn 1 million forsendelser til og fra Norge.
  • Vi tilbyr et stort utvalg dør til dør ekspressleveringer, og transporterer forsendelser over hele verden via vårt fly- og bilnettverk.
  • Vi arbeider aktivt for kontinuerlig forbedring, med fokus på vår forretningsidé og verdier.
  • TNT Norge er sertifisert i henhold til ISO 9001:2000 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø), OHSAS 18001 (arbeidsmiljø), oppnådd 4 stjerner i "Health & Safety - 5 Star" standard og er TAPA sikkerhetsgodkjent.