Klargjøring av enheter med uregelmessig form

Slik sørger du for trygg transport

Store, tunge enheter eller enheter med uvanlig fasong krever ekstra forsiktig pakking og håndtering. De kan ofte ikke stables under transport eller plasseres på transportbånd. Derfor kan det være at du må betale en tilleggsavgift. Dersom forsendelsen krever særskilt håndtering, bør du kontakte oss.

En veiledning for enheter med uvanlig fasong

Sylindre

Tunge sylindere skal festes med stropper til en pall. Sørg for å unngå overheng, og sørg for at det er mulig å stable pallen. Lettere, rørformede enheter kan pakkes i et trekantet innpakkingsrør.

Enheter uten eske

Enheter uten eske skal plasseres i en eske eller festes med stropper til en pall. Bruk ekstra polstring for å beskytte skarpe kanter. 

Skarpe/utstikkende enheter

Skarpe enheter må pakkes inn i beskyttende polstring før de plasseres i en eske. Unngå at noe stikker ut fra en ferdigpakket eske. Det kan medføre risiko ved stabling. Bruk en større eske eller pall ved behov.

Tunge/store enheter

Maksvekt og -dimensjoner varierer, avhengig av tjenesten. Ta kontakt med kundeservice for forsendelser som er større enn 2,4 x 1,2 x 1,5 m (L x B x H), eller tyngre enn 500 kg.

240cm > 120cm > 150cm > 500 kg >

Merking

Finn en flat overflate for å feste adresseetiketten og eventuelle spesialhåndteringsetiketter som er nødvendig. Bruk ekstra tape, stifter eller lim for å feste etiketter til materialer som tre, gummi eller tekstiler. 

 

Tips: Plasser en kopi av etiketten inni esken. 

Trygt og sikkert

Vær forsiktig når du pakker

Emballasjen din må oppfylle minstekravene våre.

Flere retningslinjer for pakking