Hva ønsker du å sende?

Enten det gjelder dokumenter, frakt eller noe som krever litt mer planlegging, finner vi den beste måten å få forsendelsen fra A til B. Så gi oss en utfordring – og finn ut hvorfor vi er verdens foretrukne Special Services-transportør.

 

 

Vi sender alt

Fra forhistoriske skjeletter til den aller nyeste solenergiteknologi for biler, har vi sendt nesten alt mulig. Det finnes imidlertid noen typer spesialiserte forsendelser der vi er spesielt erfarne.

 

 

 

Medisinsk utstyr

Helselogistikk må overholde unike regler og utfordringer. Her kan små marginer gjøre en enorm forskjell. Ta vaksiner f.eks. Selv en endring på 2 °C kan gjøre en hel forsendelse ubrukelig.

 

Industriutstyr

Prosessen for industriell transport og distribusjon er drevet av press for å møte kundenes tidsfrister. Vår erfaring og lokalkunnskap bidrar til at du kan holde hvert løfte til hver kunde.

 

Høyteknologisk utstyr

Når det kommer til høyteknologisk utstyr, hvis det mangler en komponent, svikter hele produktet. Vi bidrar til å sikre at du har alt du trenger, når du trenger det, så du kan møte alle dine produksjonsfrister og lanseringsdatoer.

Bildeler

Erfaringen vår gjør at vi kan gi raske og pålitelige spesialisttjenester innen bilindustriens forsyningskjede. Slik kan du øke veksten og holde fabrikkene i rute.