Hvad vil du sende?

Uanset om det er dokumenter, fragt eller noget, der kræver lidt mere planlægning, finder vi den bedste måde at få din forsendelse fra A til B. Så prøv bare at udfordre os – og oplev, hvorfor vi er verdens foretrukne transportør for særlige forsendelser.

 

 

Vi sender alt

Vi har nærmest leveret det hele, lige fra forhistoriske skeletter til den nyeste solcellebaserede bilteknologi. Men der er nogle typer af specialiserede forsendelser, hvor vi er særligt erfarne.

 

 

 

Medicinske forsyninger

Sundhedssektorens logistik er underlagt unikke regler og udfordringer. Her kan små marginer gøre en markant forskel. Fx vaccinen. Selv en ændring på 2° C kan gøre et helt parti ubrugeligt.

 

Industriudstyr

Industriel transport og distributionsprocesser drives frem af et pres for at opfylde kundernes deadlines. Vores erfaring og lokale kendskab gør, at du kan holde ethvert løfte over for hver enkelt kunde.

 

Højteknologiske varer

Når det kommer til det højteknologiske, vil hele produktet svigte, hvis der mangler bare én komponent. Vi hjælper jer med at sikre, at I har alt, I behøver, når I behøver det, så I kan holde alle jeres produktionsdeadlines og lanceringsdatoer.

Bildele

Vores erfaring betyder, at vi kan tilbyde hurtige, pålidelige og specialiserede ydelser til jeres forsyningskæde i bilbranchen – så jeres fabrikker holder tidsplanerne, og så I får mere vækst.