Healthcare People

Hjælper med at redde og forbedre folks liv

For logistik inden for sundhedssektoren gælder unikke regler og udfordringer. Vi forstår, at det ikke bare drejer sig om transport fra A til B. Det handler om at finde en kur og forbedre liv. Udnyt vores markedsførende ekspertise og specialiserede tjenester til at hjælpe sundhedspersonale med at udføre deres vigtige arbejde.

Testmedicin

Forskning i sundhedssektoren er en yderst konkurrencebetonet branche. Hastigheden af forsknings- og udviklingsprocesserne er afgørende, men enhver afvigelse fra de strenge regler kan kompromittere resultater og forårsage forsinkelser eller økonomisk tab.

 

Vores folk har arbejdet for sundhedssektoren i mere end 30 år og kender de problemer, som forskning, udvikling og transport i sundhedsplejen står overfor. Du kan være sikker på, at jeres testmedicin vil nå undersøgelsesstedet til tiden og i god stand.

 

Vi kan forbedre jeres forsyningskæde i sundhedssektoren, herunder:

 

 • Op til 40 % reduktion i transportomkostninger ved at kombinere netværkstransport og dedikerede specialiserede tjenester
 • Op til 50 % reduktion i emballageomkostninger med vores lejede genbrugsemballage i høj kvalitet
 • 15 % mere realistisk budget med vores forenklede prissætning og faktureringsstruktur
 • 20 % forbedring i rettidig levering med færre fragtfirmaer for hver forsendelse

Vores medarbejdere

Dedikerede kundeserviceteams laver en aftale med modtageren af ​​testmedicinen for at eliminere kundebaserede fejl. Disse teams overvåger leveringsprocessen, rapporterer om temperaturlogoplysninger og status.

Nyttige downloads

Medicinske teknologienheder

Fordi medicinsk udstyr redder liv, er der lagt stor omhu i dets design, fremstilling og klargøring. Vi anvender samme omhu, engagement og ekspertise, når vi leverer dine produkter til dine kunder. At dine produkter er til rådighed er meget vigtigt, når det drejer sig om at hjælpe sundhedspersonale med at redde liv.

 

Hurtig, pålidelig transport er et godt alternativ til at opretholde et dyrt forsendelseslager på hospitalerne. Hospitalleverancer, der kan vise sig udfordrende for nogle, er ligetil for os. Vi leverer til mere end 17.000 hospitaler i hele Europa.

 

Vi kan forbedre jeres forsyningskæde i sundhedssektoren, herunder:

 

 • 3,5 % reduktion i hospitalsforsendelseslager i gennemsnit med vores bredeste næste-dag-netværksdækning
 • Op til 60 % reduktion i sandsynligheden for tom lagerbeholdning på grund af transportrelaterede problemer
 • Op til 80 % reduktion i prisen på nødforsendelser ved at kombinere netværkstjenester og dedikerede leveringstjenester for første og sidste strækning

Vores services

 • Vi tilbyder levering næste dag til 96 % af de europæiske hospitaler - 7 % flere end vores konkurrenter.
 • Vores servicepræstation er 98 % - 2 % højere end branchens gennemsnit.
 • Vi er det eneste ekspresleveringsselskab, der kombinerer fly, vejtransport og special services via én kontakt.

Vores medarbejdere

 • Dedikerede kundeserviceteams har bedre lokale planlægningskapaciteter, hvilket giver 1,5 % bedre tjenesteydelser.
 • Disse teams overvåger proaktivt forsendelser fra afhentning til levering, aktiverer servicegendannelse (om nødvendigt) og giver dig fuldstændig synlighed over forsendelsesprocessen.

Nyttige downloads

Kontakt med vores Healthcare People