Send din pakke til England

Vi ved alt om transport til England

Sådan sender du din pakke til England

Som en af Europas største forbrugerøkonomier er England en vigtig handelspartner for EU-lande og på verdensplan. Da det er et mangfoldigt land med en stor efterspørgsel på varer fra andre lande, kan eksport til England betyde en ekspotentiel udvidelse af din forretning. Der er allerede mange virksomheder, der benytter vores ekspertise inden for forsendelser til England og det øvrige Storbritannien. TNT er en af verdens førende virksomheder inden for ekspresforsendelser, og du kan ikke vælge nogen bedre, når det gælder eksport til Europa.

Dine fordele ved TNT

  • Global rækkevidde til over 200 lande
  • Europas største rutenetværk
  • Tids- og dagsbestemte tjenester
  • Klar udspecificering af omkostninger


TNT har det største rutenetværk i Europa og er det rette valg for eksportører, der ønsker at sende til et EU-land.

 

Ud over vores tjenester, Express og Economy Express, leverer vi skræddersyede løsninger til forsendelser, der stiller særlige krav. Så uanset om du ønsker at sende en pakke, palle eller noget, der er meget større, kan vi hjælpe.

Har du brug for at sende pakker til England?

 

Inden for EU

Det er langt mere ligetil at sende varer inden for Den Europæiske Union end at sende varer mellem andre lande. Det er imidlertid værd at huske på, at varer, der er underlagt restriktioner, kan kræve en importlicens. Hvilke varer, der kræver en sådan licens, kan du se på den britiske regerings websted.

 

Uden for EU

Udover at der eventuelt kræves en importlicens, skal varer fra et ikke-EU-land deklareres til de britiske afgiftsmyndigheder ved hjælp af dokumentet "Single Administration Document" gennem CHIEF (Customs Handling of Import and Export Freight). Du kan se flere oplysninger om CHIEF på den britiske regerings websted.

Klargøring af pakker og paller


Ved at sikre at dine varer er emballeret korrekt, mindsker du risikoen for forsinkelser og beskadigelse under transit.

Pakker
Ved at bruge en kasse af høj kvalitet, der er stiv, ubeskadiget og i den rigtige størrelse, kan du være med til at sikre, at dine varer leveres i perfekt stand. Pakker skal lukkes med tape i H-mønster i top og bund og være forsynet med tydelig mærkat.

Paller
Det er vigtigt, at du pakker din palle korrekt, og således at den kan stables, da du derved undgår ekstra omkostninger og tillægsgebyrer. Varerne på din palle skal stables i søjler, og således at toppen af pallen så vidt muligt er plan, og hele pallen skal folieres eller omgives med strapbånd.  

Reducér forsinkelser

Læs, hvordan du emballerer din forsendelse korrekt

Hent tips