Toldbehandling

Når du sender varer til udlandet, kan fortoldning forårsage forsinkelser. Se, hvad du kan forvente, når du sender internationalt, og hvordan du kan reducere tiden ved grænsen.

De grundlæggende trin til toldbehandling

Undersøg reglerne for at sende varer

Forskellige regler betyder, at det kan variere fra land til land at eksportere. Sørg for, at du er fuldt ud bekendt med licenser, særlige bestemmelser og varer, der er underlagt restriktioner eller forbudte i det land, du sender til.

Sørg for de korrekte dokumenter

At medsende de korrekte dokumenter er afgørende, hvis du ønsker at undgå forsinkelser ved grænsen. Sørg for at alle de påkrævede oplysninger er på din faktura, da oplysningerne er afgørende for, hvordan toldmyndighederne vil klassificere og behandle din forsendelse.

Told og afgifter

Internationale forsendelser er ofte belagt med told og afgifter, men det betyder ikke, at de behøver at komme bag på dig. Da disse varierer alt efter modtageren og forsendelsens værdi, skal du sørge for at vide præcist, hvad du eller modtageren skal betale.

Lad os starte forsendelse internationalt

Reducer besværet og bureaukrati med TNT

Validering af adresse

Toldvæsenet er normalt nødt til at bekræfte oprindelse og bestemmelsessted for din forsendelse. Vores database validerer automatisk adresser, hvilket betyder, at du på forhånd ved, om det vil være muligt for dine varer at nå deres endelige destination.

Digital faktura

En komplet og korrekt faktura er afgørende, hvis dine varer skal gennem tolden uden problemer. Opret en digital faktura på myTNT eller download en skabelon fra vores websted, så fremskyndes processen.

Dør-til-dør-tracking

Din forsendelse forsvinder ikke, når den forlader landet, så du kan stadig se, hvor den er på alle tidspunkter. Med Track & Trace kan du følge din forsendelse over hele verden og få information om, hvornår vi forventer, at den når frem til modtageren.

Emner om eksport og import