Send stort og tungt gods

Uanset om du ønsker at sende en kasse fuld af bøger, en palle med mursten eller en hel flåde af køretøjer, kan du regne med os til den tunge opgave.

Hvad er tungt gods?

En pakke, der vejer over 20 kg, er klassificeret som en tung forsendelse af de officielle myndigheder. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at den skal være på en palle. Forsendelser under 20 kg kan normalt sendes uden palle, men dette varierer efter regionen.

> > >

Hvad anses for stort?

Selvom der ikke er en officiel klassificering for stort gods, placeres alt, der skal være på en palle, normalt i denne kategori.

 

Store forsendelser kan medføre afgift for at overstige dimensionerne, afhængig af den service, du vælger. For Economy eller Domestic-services gælder dette for forsendelser, der er større end 2,4 x 1,2 x 1,8 m. For Express-services er det 1,2 x 1,2 x 1,5 m.

50 0 k >

Hvornår er gods overdimensioneret?

Enhver artikel, der vejer mere end 500 kg eller er for stort til at komme på palle, kræver en unik løsning lavet af vores team af specialister. Fx gods, der kræver lift, og industriudstyr.

Send stort eller tungt med den deadline, du har brug for

Økonomi Express

*Mest økonomisk

Economy Express er til dem, der ønsker at balancere leveringstid og budget. Den sikrer, at dit store og tunge gods sendes, uden at det går ud over din bundlinje.

Op til 7.000 kg

Express

*Haster

Når leveringstiden er vigtig, er Express den bedste mulighed til at sikre, at dit store og tunge gods leveres så hurtigt som muligt – uanset om det er før 9:00, 10:00 eller 12:00 den næste dag.

Op til 500 kg

Special Services

*Unikke forsendelser

Hvad end det er luft-, sø- eller vejtransport, eller det er vigtigt og kræver et dedikeret køretøj, så kan du trygt stole på, at vores team af eksperter finder en løsning, der passer til din forsendelse.

Alt og hvad som helst

Pak stort eller tungt

Tunge kasser

Vi accepterer kasser, der vejer op til 20 kg, uden at skulle kunne benytte en palleløfter. Det er vigtigt, at alle involveret i forsendelsesprocessen ved, at det er en tung forsendelse. Hvis du mærker kasser over 15 kg med et "HEAVY"-label, vil du være med til at sikre sikkerheden blandt dem, som håndterer kassen.

Paller

Den perfekte palle giver ikke kun stabilitet og beskyttelse – den hjælper også med at undgå tillægsgebyrer. Da vores gebyrer er baseret på en kombination af vægt og volumen, kan artikler, der kræver ekstra plads eller gør, at dine palle ikke er stabelbar, medføre tillægsgebyrer.

Overdimensioneret

Hvis du sender noget, der har en irregulær størrelse eller vejer over 500 kg, kan det være nødvendigt med gode råd til at pakke og sende det afsted. Kontakt venligst kundeservice, så vi kan hjælpe dig på vej.

Book forsendelsen

Uanset om du ønsker at sende en kasse fuld af bøger, en palle med mursten eller en hel flåde af køretøjer, kan du regne med os til den tunge opgave.

 

 

 

Følg din forsendelse

Er din tunge eller store forsendelse afhentet? Fedt! Den vil være hos modtageren, før du ved af det.

I mellemtiden kan du følge forsendelsen ved at indtaste dit forsendelsesnummer i Track & Trace. Dit gods behøver aldrig at forlade dit overblik, uanset om det skal for enden af vejen eller på den anden side af verden.