Asiakkaidemme valmistautuminen Brexitiin

Katso Brexit-muistilistamme

Brexit-neuvotteluiden jatkuessa useat yritykset ovat epävarmoja tulevaisuuden suhteen. Siksi tarvitset luotettavia palveluita. Oma Brexit-työryhmämme arvioi mahdollisia vaikutuksia ja kehittää suunnitelmia, joiden avulla voimme palvella yritystäsi tulevista muutoksista huolimatta.
 

Auttaaksemme sinua valmistautumaan muutokseen olemme koonneet hyödyllisen tietopaketin. Sitä päivitetään säännöllisesti koko Brexit-prosessin ajan, ja se sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää valmistellaksesi yrityksesi tulevaisuutta varten.

Brexit-päivitys

Ison-Britannian suunniteltua Brexit-päivämäärää on siirretty kuudella kuukaudella eteenpäin.

Ison-Britannian on nyt määrä lähteä EU:sta 31. lokakuuta tai tätä aiemmin, mikäli erosopimuksesta päästään sopuun.

Brexit-tietoa

Sopimukseton Brexit ja lähettäminen –
2 minuutin ohjeistus

Katso video Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n välisiin lähetysprosesseihin tulevista tärkeistä muutoksista sopimuksettoman Brexitin tilanteessa.

FedExin ja TNT:n
Brexit-muistilista
Oletko valmis Brexitiin? Kannattaa varmistaa, että nämä asiat ovat yrityksessäsi kunnossa.
 

Sopimukseton Brexit – tärkeää tietää 

Haluatko selvittää, miten sopimukseton Brexit voi vaikuttaa tuotteiden tuontiin ja vientiin? Näin muutokset saattavat vaikuttaa liiketoimintaasi.

Brexit-sanasto 
Brexitiin liittyvä aakkostettu termihakemisto, josta on apua vienti- ja tuontilähetyksiä tekeville yrityksille.

Usein kysytyt Brexit-kysymykset

Vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin siitä,
kuinka Brexit voi vaikuttaa asiakkaidemme
liiketoimintaan.

Brexit-resurssit

Miksi voit luottaa FedExiin ja TNT:hen

Muutoksen aikoina tarvitset asiantuntevan kumppanin. FedExin ostettua TNT:n toiminnot meillä on yhteensä 117 vuoden kokemus maailmanlaajuisesta kuljetustoiminnasta. Vertaansa vailla oleva tietämyksemme kansainvälisestä kaupasta ja tuhannet tulliasiantuntijamme takaavat, että olemme valmiina tulevaisuuden haasteisiin.

Tee enemmän lähetyksiä uusille markkinoille

Varmistamme, että lähettämäsi tavarat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Yhdistetyn kattavuutemme ja yhteyksiemme mahdollistama maailman suurin rahtilentoverkosto ja vertaansa vailla oleva Euroopan maantieverkosto tarjoavat varmuuden, jota yrityksesi tarvitsee hyödyntääkseen tulevaisuuden mahdollisuuksia jo nyt.


NOPEASTI RAJOJEN YLI

Tulli-ilmoitukset ovat yksinkertaisempia, kun lähetät FedExillä ja TNT:llä.  Se johtuu siitä, että molemmilla yrityksillä on valtuutetun taloudellisen toimijan (Authorised Economic Operator, AEO) status: Se on kansainvälisesti tunnustettu laatumerkki, joka mahdollistaa lähetysten nopean tullauksen.


YRITYKSESI ASIALLA

Seuraamme Brexit-kehitystä tiiviisti, ja voit luottaa siihen, että autamme sinua toteuttamaan kaikki uudet menetelmät ja säännökset saumattomasti. Vaikka kukaan ei voi olla varma siitä, mitä Brexit tuo tullessaan, voit luottaa siihen, että sitoudumme huolehtimaan lähetystarpeistasi.

Ota yhteyttä

Kuulemme mielellämme kommentteja kaikenkokoisilta yrityksiltä kaikilta toimialoilta – erityisesti, jos sinulla on kysymyksiä, joihin haluaisit meidän vastaavan.