Autamme asiakkaitamme Brexitin aikana

Brexit-neuvotteluiden jatkuessa TNT valmistautuu ottamaan uudet menettelytavat käyttöön saumattomasti. Oma Brexit-työryhmämme arvioi mahdollisia vaikutuksia ja kehittää suunnitelmia, joiden avulla voimme palvella yritystäsi tulevista muutoksista huolimatta.
 

Muutoksen aikoina tarvitaan palveluita, joihin voi luottaa. Tämän vuoksi tarvitset asiantuntevan yhteistyökumppanin, joka auttaa sinua selviämään tulevista muutoksista. Meillä on 72 vuoden kokemus maailmanlaajuisesta lähettämisestä. Vertaansa vailla oleva tietämyksemme kansainvälisestä kaupasta, uusinta tekniikkaa edustavat IT-järjestelmämme ja sadat tulliasiantuntijamme takaavat, että olemme valmiina tulevaisuuden haasteisiin.

 

Tee enemmän lähetyksiä uusille markkinoille

Varmistamme, että lähettämäsi tavarat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Vertaansa vailla olevan Euroopan maantieverkostomme kattavuus ja yhteydet tarjoavat luottamuksen, jota yrityksesi tarvitsee hyödyntääkseen tulevaisuuden mahdollisuuksia jo nyt.

NOPEASTI RAJOJEN YLI

Tulli-ilmoitukset ovat yksinkertaisempia, kun lähetät TNT:llä. Se johtuu siitä, että meillä on valtuutetun taloudellisen toimijan (Authorised Economic Operator, AEO) status: se on kansainvälisesti tunnustettu laatumerkki, joka mahdollistaa lähetysten nopean tullauksen.
 

YRITYKSESI ASIALLA

Seuraamme Brexit-kehitystä tiiviisti, ja voit luottaa siihen, että autamme sinua toteuttamaan kaikki uudet menetelmät ja säännökset saumattomasti. Vaikka kukaan ei voi olla varma siitä, mitä Brexit tuo tullessaan, voit luottaa siihen, että sitoudumme huolehtimaan lähetystarpeistasi.

Lisätietoja

Kuulemme mielellämme kommentteja kaikenkokoisilta yrityksiltä kaikilta toimialoilta – erityisesti, jos sinulla on kysymyksiä, joihin haluaisit meidän vastaavan. 

Vierailemalla tällä sivulla ja käyttämällä sivua hyväksyt TNT:n ja sen yhteistyökumppaneiden käyttämät evästeet. Lisätietoja