Autamme asiakkaitamme Brexitin aikana

Ymmärrämme, että muuttuvassa maailmassa tarvitset kumppanin, joka täyttää odotuksesi. 
Olemme kokeneita, maailmanlaajuisesti verkostoituneita ja valmiina
auttamaan yritystäsi toimimaan Brexitin aikana ja sen jälkeen.

Brexit-tietoa

FedExin ja TNT:n Brexit-muistilista

Oletko valmiina Brexitiin? Kannattaa varmistaa, että nämä asiat ovat yrityksessäsi kunnossa.

 

Sopimukseton Brexit – tärkeää tietää

Haluatko selvittää, miten sopimukseton Brexit voi vaikuttaa tuotteiden tuontiin ja vientiin? Näin muutokset saattavat vaikuttaa liiketoimintaasi.

Brexit-termistö

Brexitiin liittyvä termihakemisto A:sta Ö:hön, josta on apua vienti- ja tuontilähetyksiä tekeville yrityksille.

Usein kysytyt Brexit-kysymykset

Vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin siitä, kuinka Brexit voi vaikuttaa asiakkaidemme liiketoimintaan.

Miten valmistaudumme Brexitiin

Brexit-neuvotteluiden jatkuessa TNT valmistautuu ottamaan uusia toimintatapoja saumattomasti käyttöön. Oma Brexit-työryhmämme arvioi mahdollisia vaikutuksia ja kehittää suunnitelmia, joiden avulla voimme palvella yritystäsi tulevista muutoksista huolimatta.
 

Muutoksen aikoina tarvitaan palveluita, joihin voi luottaa. Tämän vuoksi tarvitset asiantuntevan yhteistyökumppanin, joka auttaa sinua selviämään tulevista muutoksista. FedExin ostettua TNT:n toiminnot meillä on yhteensä 117 vuoden kokemus maailmanlaajuisesta kuljetustoiminnasta. Vertaansa vailla oleva tietämyksemme kansainvälisestä kaupasta, uusinta tekniikkaa edustavat IT-järjestelmämme ja sadat tulliasiantuntijamme takaavat, että olemme valmiina tulevaisuuden haasteisiin.

Tee enemmän lähetyksiä uusille markkinoille

Varmistamme, että lähettämäsi tavarat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Yhdistetyn kattavuutemme ja yhteyksiemme mahdollistama maailman suurin rahtilentoverkosto ja vertaansa vailla oleva Euroopan maantieverkosto tarjoavat varmuuden, jota yrityksesi tarvitsee hyödyntääkseen tulevaisuuden mahdollisuuksia jo nyt.

NOPEASTI RAJOJEN YLI

Tulli-ilmoitukset ovat yksinkertaisempia, kun lähetät FedExillä ja TNT:llä. Se johtuu siitä, että molemmilla yrityksillä on valtuutetun taloudellisen toimijan (Authorised Economic Operator, AEO) status: se on kansainvälisesti tunnustettu laatumerkki, joka mahdollistaa lähetysten nopean tullauksen.
 

YRITYKSESI ASIALLA

Seuraamme Brexit-kehitystä tiiviisti, ja voit luottaa siihen, että autamme sinua toteuttamaan kaikki uudet menetelmät ja säännökset saumattomasti. Vaikka kukaan ei voi olla varma siitä, mitä Brexit tuo tullessaan, voit luottaa siihen, että sitoudumme huolehtimaan lähetystarpeistasi.

Autamme kansainvälisessä lähettämisessä

Kuulemme mielellämme kommentteja kaikenkokoisilta yrityksiltä kaikilta toimialoilta – erityisesti, jos sinulla on kysymyksiä, joihin haluaisit meidän vastaavan.