The People Network

Meillä TNT:llä sinä ja yrityksesi olette kaiken toimintamme keskiössä

Otamme joka päivä askelen pidemmälle yhdistääksemme ihmiset ja yritykset kaikkialla maailmassa.

Otamme joka päivä askeen enemmän yhdistääksemme ihmiset ja yritykset ympäri maailman. Toimitamme miljoonia paketteja, asiakirjoja ja lavoja huolellisesti ja turvallisesti, koska ymmärrämme jokaisen paketin tärkeyden sinulle ja asiakkaallesi. Mitä tahansa haluatkin lähettää. Minne tahansa haluat sen lähettää. Otamme lähetyksesi henkilökohtaisesti. Tutun kuljettajan tekemästä noudosta lähtien aina asiakkaasi paikallisen TNT:läisen toimitukseen asti, pidämme sinut ja asiakkaasi yhteydessä. Pystymme tähän yhtenäisen ovelta-ovelle-kuljetusverkostomme ansiosta. Voit seurata kuljetuksen etenemistä verkossa seurantatyökalumme avulla. Ja jos alasi asettaa kuljetukselle erityisvaatimuksia, hoidamme myös ne ongelmitta. Voit luottaa kykyymme suoriutua tehtävästä ja keskittyä vapaasti oman liiketoimintasi kasvattamiseen.

 

Kun uusi asiakas pyytää kiireellistä kuljetusta - lupaa se hänelle luottamuksella. Vaikka toimitusaika olisi huomenna ja vaikket olisi koskaan aiemmin tehnyt lähetystä kyseiseen kohteeseen!

 

Olemme todella ylpeitä verkostostamme ja teknologiastamme, mutta tiedämme myös, että ne ovat lopulta meidän ja sinun yrityksesi ihmiset, jotka saavat asiat tapahtumaan.

 

Asiakaspalvelun kontaktihenkilösi TNT:llä tuntee sinut ja liiketoimintasi. Hän on myös yhteydessä 58 000 muuhun TNT:n työntekijään, jonka tehtävänä on kasvattaa liiketoimintaasi toimittamalla asiakirjasi, pakettisi ja rahtisi sinne minne pitääkin. Hän ylittää rajojen, etäisyyksien, kulttuurien, kielten ja valuuttojenn aikaansaamat hidasteet.

 

Yhdistämme ihmiset ja heidän liiketoimintansa kaikkialla maailmassa, autamme ja kasvatamme yritystoimintaa, siinä päätehtävämme.

 

Me TNT:llä ymmärrämme, että asiakassuhteidesi laatu on yhtä tärkeä kuin lähetysten toimitus ajallaan. Kaikilla on asiakkaansa, mutta me TNT:llä olemme yhteydessä niihin ihmisiin, jotka työskentelevät asiakkaille. Nämä ihmiset arvostavat huomiointia, huolehtimista ja kunnioittamista. Oikeanlainen toiminta tuottaa laadukkaan asiakassuhteen ja lojaalisuuden, mikä hyödyttää kaikkia ja tekee hyvää liiketoiminnalle. Siksi toimimme kuten toimimme.

 

Tämän vuoksi varmistamme, että palvelumme on todella henkilökohtaista. Siksi menemme aina askeleen pidemmälle. Ja siksi kutsumme itseämme The People Networkiksi.