Night Express

Bisnes ei nuku koskaan. Emme mekään. Night Express pitää Euroopan yritykset liikkeessä pitkään auringonlaskun jälkeen. Hyödynnä nouto päivän päättyessä ja toimitus aamuseitsemään mennessä, jotta tavarasi liikkuvat ja palvelusi toimivat kellon tarkkuudella. Anna meidän työskennellä yön yli, jotta yrityksesi pysyy kilpailijoiden edellä.

Tutustu liiketoimintasi tarpeisiin räätälöityyn palveluun

Night Express yhdistää varastosi edistyneisiin Night Express -toimituksiin Suomessa – parantaen toimitusketjusi joustavuutta, luotettavuutta ja tehokkuutta.

Mahdollisimman myöhäiset noutoajat

Rekkamme, erilliset kuorma- ja pakettiautomme ja lentokuljetusratkaisumme takaavat myöhäisimmät mahdolliset noutoajat varastoltasi.

Lentoreittimme Brysselistä Jönköpingiin jatkuu Helsinkiin, Osloon ja Billundiin. Tarjoamme myös lentoyhteyden Karlsruhesta, Saksasta.

Toimitus aamuseitsemään mennessä

Toimitamme tavarasi määränpäähän ennen työpäivän alkua.

Täydellinen mielenrauha jokaisesta lähetyksestä 

Kaikki Night Express -lähetykset sisältävät vakiona lähetyksen seurannan ja toimitusvahvistuksen.

Kätevä toimitus valvomattomiin kohteisiin

Night Express -toimitukset voidaan jättää myös valvomattomiin kohteisiin – näin asiakkaidesi ei tarvitse olla paikalla toimitusaikaan.

Miten Night Express auttaa minua?

Mikäli liiketoimintasi edellyttää säännöllisiä toimituksia ennalta määritettyihin osoitteisiin, Night Express lisää nopeutta milloin ja missä tahansa yrityksesi sitä tarvitseekaan.

  • Toimita moniin eri ennalta määritettyihin toimitusosoitteisiin, mukaan lukien korjaamot, rakennustyömaat, varastot, tallelokerot, sairaalat ja jopa teknikkosi huoltoajoneuvo
  • Anna työvoimasi toimia tehokkaammin aloittamalla korjaustoimet aiemmin ja saattamalla ne päätökseen saman päivän aikana
  • Night Express sisältää myös asiakaspalautusten noudon, joten ne voidaan toimittaa takaisin varastoosi tai muuhun kohteeseen
  • Optimoi varastonhallinta ja varastoi paikallisesti vain nopeasti liikkuvia tuotteita
  • Vähennä kuljetusliikkeiden hallintakuluja käyttämällä pienempää määrää kuljetusliikkeitä tarjoten samalla alueellista palvelua.

Haluatko lisätietoja Night Expressistä?

Asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.