Üzemanyag-pótdíjak – Európa


A TNT az összes küldeményre indexhez kötött üzemanyag-pótdíjat számol fel. A pótdíj a Mexikói-öböl egyesült államokbeli partvidékén kitermelt, kerozin típusú sugárhajtómű-üzemanyag azonnali árán alapul (az Amerikai Egyesült Államok Energiaügyi Információs Ügynökségének honlapján közzétett információk alapján).

Hét

Heti ár

USD/gallon

Üzemanyag-pótdíj

Minden szolgáltatás


2020. január 6-tól a TNT üzemanyag-pótdíja hetente frissül majd az alábbi táblázatnak megfelelően: 

TNT Európa

Ár

USD/gallon *

Üzemanyag-pótdíj

* legalább – de kevesebb mint

Az üzemanyagpótdíj-index számítására kéthetes eltéréssel kerül sor. Például a 2019. január 21-i pótdíj a január 11-i átlagos azonnali áron alapult. Az üzemanyag-pótdíjat érintő változások hétfőnként lépnek hatályba. Az üzemanyag-pótdíjról minden héten, körülbelül a pótdíj felszámolását megelőző pénteken tájékoztatjuk.

Az üzemanyagárak bejelentése és az üzemanyag-pótdíj frissítése között eltelik némi idő. Előfordulhat, hogy a TNT hosszabb eltérési időt alkalmaz, amennyiben az üzemanyagárak bejelentése az eia.gov oldalon késik.

A TNT fenntartja magának a jogot, hogy az üzemanyag-pótdíj indexét és a táblázatot értesítés nélkül módosítsa. A pótdíj mértékét és felszámolásának időtartamát a TNT saját döntése szerint határozza meg. Amennyiben az üzemanyag-pótdíj a maximális érték fölé emelkedik vagy a minimális érték alá csökken, illetve a küszöbértékek megváltoznak, akkor a fenti táblázatot frissítjük.

Kérjük, rendszeresen keresse fel ezt az oldalt, mivel friss hírekkel szolgálunk az üzemanyag-pótdíjjal kapcsolatban!