Fortollingstjenester

Sømløs internasjonal transport dør-til-dør

Dra nytte av vår lokale kjennskap og ekspertise, slik at sendingene dine aldri blir unødvendig forsinket

 

På TNT har vi 70 års global erfaring innen internasjonal transport, eksportkontroll, import- og eksportbestemmelser og fortolling - alt til din disposisjon for hver forsendelse.

 

Våre tjenester inkluderer:

  • Effektiv, rask og nøyaktig tollbehandling
  • Lokalkunnskap på ekspertnivå i mer enn 200 land
  • Tydelig og relevant tollinformasjon gjennom hele fraktprosessen


Tilleggstjenester i forbindelse med tollklarering

Utlegg for skatter og avgifter

På forespørsel, kan vi hjelpe deg med et utlegg for eventuelle avgifter og lokale skatter som pålegges i løpet av fortolling, så forsendelsen ikke blir forsinket fordi vi venter på betaling.

 

Delivery duties paid (DDP)

Du kan gjøre det lettere for kundene dine, ved å ta ansvar for eventuell toll og lokale avgifter på forsendelsen, slik at mottakeren ikke får regningen. Vi kan i noen tilfeller betale disse på dine vegne og fakturere det til deg i ettertid.

 

Spesielle klareringer

Vi kan hjelpe med ikke-standard tolldeklarering og transittdokumenter i saker som for eksempel retur for reparasjon eller midlertidig eksport/import.

 

Andre statlige etater

Vi er her for å gi råd og bistå når andre offentlige etater og regelverk er involvert i å godkjenne/fortolle din forsendelse (feks medisinsk- eller telekommunikasjonsutstyr).

 

TNT er sertifisert av: AEO (Authorised Economic Operator), PiP (Partners in Protection), STP+ (Secure Trade Partnership Plus) and C-TPAT (Customs-Trade Partnership Against Terrorism).

Vil du lære mer om fortolling?