Podpora za naše stranke v času brexita

Ko vas na pragu čakajo spremembe, se zavedamo, da potrebujete partnerja, ki izpolni pričakovanja. 
Smo izkušeni, globalno povezani in pripravljeni pomagati vašemu podjetju pri uspešnem krmarjenju po brexitu in drugod.

Vaš komplet orodij za brexit

Kontrolni seznam za brexit družb FedEx in TNT

Ste pripravljeni na brexit? V nadaljevanju boste videli, kaj vaše podjetje potrebuje za pripravo.

 

Kaj morate vedeti o brexitu brez dogovora

Skušate ugotoviti, kako bi brexit brez dogovora vplival na uvoz in izvoz blaga? Predstavljamo, kaj bi te spremembe pomenile za vaše podjetje.

Razlaga žargonskih izrazov brexita

Popolna razlaga izrazov, ki jih morajo vedeti izvozna in uvozna podjetja, če želijo uspešno krmariti po brexitu.

Vaša pogosta vprašanja o brexitu

Odgovori na najpogostejša vprašanja o tem, kako lahko brexit vpliva na vaše poslovanje.

Kako se pripravljamo na brexit

Pogajanja za izstop Velike Britanije iz EU (brexit) se nadaljujejo, FedEx Express pa pripravlja nemoteno uvedbo novih postopkov. Naša večfunkcionalna delovna skupina, zadolžena za brexit, ocenjuje morebiten vpliv in izdeluje načrte za zagotavljanje uspešnega vodenja vašega podjetja skozi vse prihajajoče spremembe.
 

Časi sprememb zahtevajo storitve, ki jim lahko zaupate. Zato je na tej prihajajoči poti dobro imeti izkušenega partnerja. Z združitvijo družb TNT in FedEx imamo skupno 117 let izkušenj s pošiljanjem pošiljk po svetu.  S prvovrstnim poznavanjem mednarodnega trga, najsodobnejšimi IT-sistemi in več sto strokovnjaki za carino vam lahko zagotovimo, da smo zares edinstveno pripravljeni na soočenje s prihodnostjo.

Pošiljajte več na nove trge

Poskrbimo za to, da vaše blago dostavimo, kamor je treba in kadar je treba.

Naši združeni pokritost in povezljivost pomenita, da se lahko zanesete na največje tovorno letalsko omrežje na svetu in brezprimerno evropsko cestno omrežje, ki vašemu podjetju dajeta samozavest za današnje raziskovanje jutrišnjih priložnosti.

HITER PREHOD MEJA

Pošiljanje z družbama FedEx in TNT omogoča preprostejše carinske deklaracije.  Obe družbi imata namreč status pooblaščenega gospodarskega subjekta (AEO), mednarodno priznano znamko kakovosti, ki omogoča hitro carinjenje pošiljk.
 

VAŠE POSLOVANJE JE NA PRVEM MESTU

Tesno spremljamo razvoj brexita, zato bodite brez skrbi – pomagali vam bomo uvesti vse nove postopke in predpise brez motenj. Čeprav nihče ne more zagotovo vedeti, kaj prinaša brexit, vam zagotavljamo, da smo zavezani izpolnjevanju vaših potreb glede pošiljanja pošiljk.

Podpora za mednarodno pošiljanje

Pripravljeni smo prisluhniti podjetjem – ne glede na velikost in dejavnost –, zlasti če imate kakršne koli pomisleke ali vprašanja, za katera želite naše odgovore.