Podpora za naše stranke v času brexita

Pogajanja za izstop Velike Britanije iz EU (brexit) se nadaljujejo, TNT pa pripravlja nemoteno uvedbo novih postopkov. Naša večfunkcionalna delovna skupina, zadolžena za brexit, ocenjuje morebiten vpliv in izdeluje načrte za zagotavljanje uspešnega vodenja vašega podjetja skozi vse prihajajoče spremembe.
 

Časi sprememb zahtevajo storitve, katerim lahko zaupate. Zato je na tej prihajajoči poti dobro imeti izkušenega partnerja. S pošiljanjem pošiljk po svetu imamo 72 let izkušenj. S prvovrstnim poznavanjem mednarodnega trga, najsodobnejšimi IT-sistemi in z več sto strokovnjaki za carino vam lahko zagotovimo, da smo zares edinstveno pripravljeni na soočenje s prihodnostjo.

 

Pošiljajte več na nove trge

Poskrbimo za to, da vaše blago dostavimo, kamor ga je treba in kadar ga je treba.

Naša pokritost in povezljivost pomenita, da se lahko zanesete na brezprimerno evropsko cestno omrežje, ki vašemu podjetju daje samozavest za današnje raziskovanje jutrišnjih priložnosti.

HITER PREHOD MEJA

Pošiljanje z družbo TNT omogoča preprostejše carinske deklaracije. To je zaradi našega statusa pooblaščenega gospodarskega subjekta (AEO), mednarodno priznane znamke kakovosti, ki omogoča hitro carinjenje pošiljk.
 

VAŠE POSLOVANJE JE NA PRVEM MESTU

Tesno spremljamo razvoj brexita, zato bodite brez skrbi – pomagali vam bomo uvesti vse nove postopke in predpise brez motenj. Čeprav nihče ne more zagotovo vedeti, kaj prinaša brexit, vam zagotavljamo, da smo zavezani k izpolnjevanju vaših potreb glede pošiljanja pošiljk.

Več informacij

Pripravljeni smo prisluhniti podjetjem – ne glede na velikost in dejavnost –, zlasti če imate kakršne koli pomisleke ali vprašanja, za katera želite naše odgovore. 

Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da podjetje TNT in njegovi partnerji namestijo piškotke. Več informacij