Priprava strank na brexit

Izpolnite kontrolni seznam za brexit

Ker pogajanja za izstop Velike Britanije iz EU (brexit) še vedno potekajo, so številna podjetja negotova glede prihodnosti. Zato potrebujete storitve, ki jim lahko zaupate.
Naša večfunkcionalna delovna skupina, zadolžena za brexit, ocenjuje morebiten vpliv in izdeluje načrte za zagotavljanje uspešnega vodenja vašega podjetja skozi vse prihajajoče spremembe.
 

Ker vas želimo še bolje pripraviti, smo ustvarili učinkovit komplet orodij za brexit. Orodja redno posodabljamo skladno z razvojem pogajanj o brexitu, vključujejo pa vse, kar morate vedeti, da bo vaše podjetje pripravljeno na prihodnost.

Novosti glede brexita

Združeno kraljestvo je dobilo dodatnih šest mesecev za načrtovanje datuma izstopa iz EU.

Po novem mora EU zapustiti 31. oktobra, lahko pa tudi prej, če dogovor doseže pred tem datumom.

Vaš komplet orodij za brexit

Kontrolni seznam za brexit družb FedEx in TNT

Ste pripravljeni na brexit?V nadaljevanju boste videli, kaj vaše podjetje potrebuje za pripravo.

Razlaga žargonskih izrazov brexita 
Popolna razlaga izrazov, ki jih morajo poznati izvozna in uvozna podjetja, če želijo uspešno krmariti po brexitu.

Kaj morate vedeti o brexitu brez dogovora

Skušate ugotoviti, kako bi brexit brez dogovora vplival na uvoz in izvoz blaga? Predstavljamo, kaj bi te spremembe pomenile za vaše podjetje.

Pogosta vprašanja o brexitu

Odgovori na najpogostejša vprašanja o tem,
kako lahko brexit vpliva na vaše poslovanje.

Viri za brexit

Zakaj se lahko zanesete na družbi FedEx in TNT?

V časih sprememb potrebujete zanesljivega partnerja. Z združitvijo družb TNT in FedEx imamo skupno 117 let izkušenj s pošiljanjem pošiljk po svetu. S prvovrstnim poznavanjem mednarodnega trgovanja in več tisoč strokovnjaki za carinjenje vam lahko zagotovimo, da smo zares edinstveno pripravljeni na soočenje s prihodnostjo.

Pošiljajte več na nove trge

Pomagali bomo zagotoviti, da bo vaše blago dostavljeno, kamor je treba in kadar je treba. Naši združeni pokritost in povezljivost pomenita, da se lahko zanesete na največje tovorno letalsko omrežje na svetu in neprimerljivo evropsko cestno omrežje, ki vašemu podjetju dajeta samozavest za današnje raziskovanje jutrišnjih priložnosti.


HITER PREHOD MEJA

Pošiljanje z družbama FedEx in TNT omogoča preprostejše carinske deklaracije.  Obe družbi imata namreč status pooblaščenega gospodarskega subjekta (AEO), mednarodno priznano znamko kakovosti, ki omogoča hitro carinjenje pošiljk.


VAŠE POSLOVANJE JE NA PRVEM MESTU

Tesno spremljamo razvoj brexita, zato bodite brez skrbi – pomagali vam bomo uvesti vse nove postopke in predpise brez motenj. Čeprav nihče ne more zagotovo vedeti, kaj prinaša brexit, vam zagotavljamo, da smo zavezani izpolnjevanju vaših potreb glede pošiljanja pošiljk.

Podpora za mednarodno pošiljanje

Pripravljeni smo prisluhniti podjetjem – ne glede na velikost in dejavnost –, zlasti če imate kakršne koli pomisleke ali vprašanja, za katera želite naše odgovore.