Pogoji uporabe spletne strani

Dostop ter uporaba TNT spletne strani je predmet teh pogojev. S samo uporabo spletne strani sprejemate naše pogoje v celoti.

Informacije, ki se tičejo podjetja TNT Express N.V. oziroma vseh njegovih podružnic (skupno poimenovanih TNT), TNT storitev ter ostalih informacij, omenjenih na tej strani, so predmet naslednjih pogojev:

Informacije na tej spletni strani so takšne, kakršne so. TNT ne daje nobenih jamstev o točnosti ali popolnosti vsebine te spletne strani. Tako TNT kot nobeden od njegovih podizvajalcev ali zaposlenih ni odgovoren za kakršnokoli neposredno, naključno, posledično, posredno ali kazensko škodo, ki izhaja iz dostopa do ali uporabe katerekoli vsebine te TNT spletne strani.

 

V nobenem primeru niso TNT, njegovi zaposleni ali podizvajalci, odgovorni za kakršnokoli škodo, ki bi bila posledica izgube dostopa, podatkov ali dobička, ki izhajajo iz ali so vezane na uporabo in delovanje programske opreme, dokumentov, zagotavljanja ali nezmožnosti opravljanja storitev ali informacij te TNT spletni strani.

 

Povezave na tej spletni strani vas lahko pripeljejo do tega, da zapustite TNT spletne strani. Takšne povezane spletne strani niso pod nadzorom TNT in TNT ne odgovarja za njihovo vsebino.

 

Kljub temu, da se TNT trudi izključiti možnost pojave virusov na TNT spletni strani, se le-ti lahko pojavijo. Zato vam priporočamo, da tudi sami zagotovite varnost pri nalaganju dokumentov iz naše spletne strani.

 

S prenosom ali objavo kakršnegakoli komunikacijskega gradiva na TNT spletni strani, se strinjate, da lahko TNT vaš komunikacijski material uporabi za katerikoli namen, vključno za nadaljnje razmnoževanje, posredovanje, objavo, oddajanje in napotitve. Varovanje vaših osebnih podatkov je predmet TNT politike o varovanju osebnih podatkov.

 

Vse pravice intelektualne lastnine, blagovne znamke in informacij, vsebovane na tej spletni strani so v lasti TNT Holdings B.V. Nobene pravice katerekoli vrste niso licenčne, se ne morejo odstopiti ali kako drugače prenesti na osebe, ki dostopajo do teh informacij.

 

Vsaka oseba, ki objavlja komunikacijski material na TNT spletni strani oziroma pošilja komunikacijski material lastnikom TNT spletne strani, je odgovoren za vsebino in informacije, ki jih objavlja/pošilja, vključno z njeno resničnostjo in točnostjo.

 

TNT si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev uporabe. Kot uporabnik TNT spletne strani se s temi spremembami strinjate, zato vam ob vsakem obisku TNT spletne strani priporočamo, da preverite trenutno veljajvne pogoje uporabe te spletne strani, ki vas zavezujejo.

 

© 2011 TNT Express N.V.

 

C & C Express Ltd ni zastopnik družbe TNT Holdings B.V. ali družbe TNT Express Holdings B.V. ali katerekoli njihove hčerinske družbe ali podružnic, temveč samostojni pogodbenik, ki deluje na podlagi sklenjene podobe in razpolaga z licenco za uporabo logotipa TNT.