The People Network

Hos TNT är det du och ditt företag som är hjärtat I vår verksamhet

Varje dag arbetar vi för att knyta samman människor och företag världen över.

Vi levererar miljontals paket, dokument och fraktförsändelser med största omsorg och säkerhetstänkande – eftersom vi vet hur viktigt varje paket är för dig och din kund. Oavsett vad du behöver skicka och vart du behöver skicka det, så tar vi det personligt. Från det ögonblick som vår chaufför hämtar upp ditt paket till dess att vi levererar det hos din kund håller vi dig och din kund knutna till oss. Det kan vi göra tack vare vårt integrerade dörr-till-dörr-nätverk. Du kan även se allt som händer under resan genom att använda våra onlinebaserade spårningstjänster och om ditt företag eller din bransch har särskilda transportbehov har vi lösningar för dem också.

 

När en ny kund begär en brådskande leverans så kan du tryggt säga ja - även om tidsfristen är i morgon och även om du aldrig har skickat dit förut! Du kan lita på oss för att få jobbet gjort, så du kan fokusera på din verksamhet.

 

Vi är mycket stolta över vårt nätverk och vår teknik, men vi vet att i slutändan så är det vårt folk som tillsammans med ditt verkligen får allt att fungera.

 

Din kontakt på TNT känner dig och ditt företag och är ansluten till 58.000 andra TNT-människor. Deras uppdrag är att utveckla din verksamhet genom att få dina dokument, paket och ditt fraktgods dit de skall och att övervinna eventuella hinder som gränser, avstånd, kulturskillnader, olika språk och valutor.

 

Att knyta ihop människor och deras företag över hela världen och att vara en del i arbetet med att få dem att växa, det är vad vi gör.

 

Vi förstår att din relation med dina kunder är lika viktig som att dina varor leverereras som utlovat. Vi levererar inte bara dokument, paket och pallgods utan även uppmärksamhet, noggrannhet, omsorg och en vilja att ständigt överträffa dina förväntningar. Det skapar bra förhållanden och lojalitet som gör alla nöjda och är bra för affärerna – det är därför vi är som vi är.

 

Vi vill alltid ge personlig service och är stolta över att alltid göra det lilla extra.

 

Det är därför vi kallar oss The People Network.