Mitä haluat lähettää?

Olivat kyseessä sitten asiakirjat, rahti tai jokin enemmän suunnittelua edellyttävä, löydämme parhaan tavan toimittaa lähetyksesi paikasta A paikkaan B. Haasta meidät – ja huomaat, miksi joka puolella maailmaa luotetaan juuri meihin erikoislähetysasioissa.

 

 

Kuljetamme kaikkea

Olemme kuljettaneet kaikkea esihistoriallisista luurangoista aurinkoenergia-autojen uusimpaan teknologiaan. On kuitenkin joitakin erikoislähetysten tyyppejä, joista meillä erityisesti on kokemusta.

 

 

 

Sairaanhoitotarvikkeet

Terveydenhuollon kuljetukset ovat erityisen säätelyn ja haasteiden alaisia. Pienillä marginaaleilla voi olla valtava merkitys. Otetaan esimerkkinä rokotteet. Jo 2 °C asteen muutos lämpötilassa voi pilata koko erän.

 

Teollisuuslaitteet

Tuotantoteollisuuden kuljetus- ja jakeluprosessia leimaa paine täyttää asiakkaiden asettamat aikarajoitukset. Kokemuksemme ja paikallinen osaamisemme auttavat sinua täyttämään kaikki asiakaslupauksesi.

 

Teknologiatuotteet

Teknologiateollisuudessa koko tuote epäonnistuu, jos yksi komponentti puuttuu. Varmistamme, että käytettävissäsi on kaikki tarpeellinen silloin kun tarvitset pystyäksesi pitämään tuotannon aikataulussa ja julkaisupäivät ajallaan.

Autonosat

Asiantuntemuksemme avulla tarjoamme nopeaa, luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua toimitusketjusi puitteissa – tehtaasi pysyvät aikataulussa ja liiketoimintasi kasvu-uralla.