Ügyféltámogatás a Brexit-időszakban is

Ebben a változás előtti időszakban tisztában vagyunk azzal, hogy Önnek olyan partnerre van szüksége, akire számíthat.  Cégünk nagy tapasztalattal és globális összeköttetésekkel rendelkezik, és készek vagyunk
segítséget nyújtani az Ön cégének a sikeres tájékozódásban a Brexit során és azon túl.

Az Ön Brexit-eszköztára

A Brexithez vezető út

Nehezen igazodik el a Brexit útvesztőjében?
Útmutatónkból megtudhatja, hogy milyen lehetőségekre számíthat, illetve hogy az egyes lehetőségek hogyan érinthetik vállalkozását.
 

 

A FedEx és a TNT Brexit ellenőrző listája

Készen áll a Brexitre? Itt elolvashatja, hogyan készüljön fel vállalkozása a változásokra.

 

Tudnivalók „No Deal” esetére

Szeretné megtudni, hogy a „No Deal Brexit” milyen hatással lenne az áruk importálására és exportálására? Tájékoztatónkból kiderül, hogy a változások hogyan érintenék az Ön vállalkozását.

Brexit zsargonszótár

Szószedet az exporttal és importtal foglalkozó vállalatok számára, hogy sikeresen tájékozódjanak a Brexit során.

Gyakran ismételt kérdések a Brexitről

Ebben a szekcióban megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket a Brexit vállalatokra gyakorolt hatásairól.

Hogyan készülünk fel a Brexitre?

A Brexittel kapcsolatos tárgyalások előrehaladásával párhuzamosan a TNT is felkészül arra, hogy zökkenőmentesen új folyamatokat vezessen be. Több szakterületet átfogó Brexit-munkacsoportunk jelenleg is a lehetséges hatásokat értékeli, és terveket dolgoz ki annak érdekében, hogy vállalkozását minden esetlegesen ránk váró változáson átvezethessük.
 

Amikor minden változik körülöttünk, szükség van egy megbízható szolgáltatásra, ezért Önnek is jól jön egy szakértő partner, aki végigkíséri az úton. 72 évnyi tapasztalatunk van az egész világra kiterjedő szállításban. A nemzetközi kereskedelemmel kapcsolatos páratlan tudásunknak, legmodernebb IT-rendszereinknek és több száz vámszakértőnknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy felkészülten tekintünk a jövő elé.

Több küldemény új piacokra

Gondoskodunk róla, hogy árui a kellő időben érkezzenek meg a megfelelő célállomásra.

Páratlan közúti hálózatunk lefedi és összeköti Európát, így magabiztosan tájékozódhat vállalkozása jövőbeni lehetőségeiről még ma.

GYORS HATÁRÁTKELÉS

A vámáru-nyilatkozat kitöltése egyszerűbb, ha a TNT-vel adja fel küldeményét. Engedélyezett gazdálkodóként (AEO) egy nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer részei vagyunk, ami lehetővé teszi, hogy a küldemények vámkezelését gyorsabban végezzük.

AZ ÖN VÁLLALKOZÁSA AZ ELSŐ

Figyelemmel követjük a Brexittel kapcsolatos fejleményeket, ezért nyugodt lehet afelől, hogy segítünk zökkenőmentesen elindítani Önnél bármilyen új folyamatot és jogszabályi előírást. Ugyan még senki nem tudja pontosan, milyen hatásokkal jár majd a Brexit, ránk biztosan bármikor számíthat, szállítás esetén.

A nemzetközi szállítás támogatása

Örömmel vesszük bármilyen méretű és ágazatban tevékenykedő vállalatok megkeresését. Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseikre vagy aggodalmaikra.