Készítse fel vállalkozását a 2021-es évre!

Brexit-tájékoztató

A Brexit átmeneti időszaka véget ért, és az Egyesült Királyság és az Európai Unió között megszületett a Kereskedelmi és Együttműködési Megállapodás, amely 2021. január 1-jén lépett érvénybe. Jelenleg vizsgáljuk a Megállapodás részleteit, de léteznek olyan kiegészítő követelmények, amelyekkel fontos, hogy tisztában legyen az Egyesült Királyság és EU közti szállítás során.

 

Tekintse meg a 2021-es Eszköztárunkat a fedex.com/Brexit oldalon,ahol további részleteket is megosztunk Önnel a jövőben esetlegesen szükséges változtatásokról.
 

A TNT-nél egyre növekvő befektetésekkel alakítjuk át rendszereinket, folyamatainkat, erőforrásainkat és ügyfél-megoldásainkat annak érdekében, hogy készen álljunk a 2021. január 1-jétől érvényes változásokra. E befektetéseket és a küldemények vámkezelésének növekvő költségeit figyelembe véve 2021. január 1-jétől egy 1746 HUF összegű pótdíjat számolunk fel az Egyesült Királyságból az EU-ba és az EU-ból az Egyesült Királyságba* feladott minden küldeményre.

 

A határokon átnyúló szállításokkal kapcsolatos minden egyéb pótdíj is érvényben marad, amelyek esetében az ügyfél által a TNT-nek adott, a küldemény vámkezelésével kapcsolatos instrukciókat vesszük alapul. 
 

*Nem várható, hogy ez az Írország és Észak-Írország közti küldeményekre is érvényes lesz.