Felkészítjük ügyfeleinket a Brexitre

Töltse ki saját Brexit ellenőrző listáját

Mivel a Brexitről folyó tárgyalások még nem hoztak eredményt, számos vállalkozás bizonytalan a jövőt illetően. Ezért van szükség olyan szolgáltatásokra, amelyekben megbízhat.
Több szakterületet átfogó Brexit-munkacsoportunk jelenleg is a lehetséges hatásokat értékeli, és terveket dolgoz ki annak érdekében, hogy segítséget nyújthassunk vállalkozásának minden esetlegesen ránk váró változás során.
 

Az Ön további felkészülését elősegítendő összeállítottunk egy hasznos eszköztárat. Az eszköztárat a Brexit-folyamat során rendszeresen frissítjük, és mindent tartalmaz, amit Önnek tudnia kell ahhoz, hogy felkészíthesse üzleti vállalkozását a jövőre.

Brexit-tájékoztató

Az Egyesült Királyság hat hónapos hosszabbítást kapott a Brexit tervezett dátumát illetően.

A jelenlegi álláspont szerint az Egyesült Királyság várhatóan október 31-én hagyja el az EU-t – vagy hamarabb, ha sikerül korábban megállapodásra jutni.

Az Ön Brexit-eszköztára

Szállítás „No Deal Brexit” esetén –
2 percben

Tekintse meg animációnkat, amely bemutatja a „No Deal Brexit” esetén várható jelentős változásokat az Egyesült Királyság és az Európai Unió területén belüli szállítás tekintetében.

A FedEx és a TNT
Brexit ellenőrző listája
Ön készen áll a Brexitre? Itt elolvashatja, hogyan készülhet fel vállalkozása a változásokra.
 

Tudnivalók „No Deal Brexit” esetére 

Szeretné megtudni, hogy a „No Deal Brexit” milyen hatással lenne az áruk importálására és exportálására? Tájékoztatónkból kiderül, hogy a változások hogyan érintenék az Ön vállalkozását.

Brexit-zsargonszótár 
Szószedet az exporttal és importtal foglalkozó vállalatok számára, hogy sikeresen tájékozódjanak
a Brexit során.

Gyakori kérdések a Brexitről

Ebben a szekcióban választ adunk a leggyakoribb kérdésekre
a Brexit vállalatokra gyakorolt hatásairól
.

A Brexittel kapcsolatos segédanyagok

Olvassa el az Egyesült Királyság kormányának a megegyezés nélküli Brexitre vonatkozóan összeállított tervezési dokumentumait

Olvassa el az EU felkészülési közleményeit

Tekintse meg, hogyan kell kiállítani kereskedelmi számlát.  
Tekintse meg itt a FedEx, itt pedig a TNT tájékoztatóját.

Miért hagyatkozhat a FedExre és a TNT-re?

Amikor változó idők járnak, olyan partnerre van szüksége, aki megbízhatóan teljesít. Mivel a TNT-t felvásárolta a FedEx, így már összesen 117 évnyi tapasztalatot tudhatunk magunk mögött az egész világra kiterjedő szállításban. A nemzetközi kereskedelemmel kapcsolatos páratlan tudásunknak és több ezer vámszakértőnknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy egyedülálló felkészültséggel tekintünk a jövő elé.

Több küldemény új piacokra

Segítünk gondoskodni arról, hogy árui a kellő időben érkezzenek meg a megfelelő célállomásra. Mi rendelkezünk a világon a legnagyobb légi teherszállító hálózattal, páratlan közúti hálózatunk pedig lefedi és összeköti Európát, így magabiztosan tájékozódhat vállalkozása jövőbeni lehetőségeiről még ma.


GYORS HATÁRÁTKELÉS

A vámáru-nyilatkozat kitöltése egyszerűbb, ha a FedEx és a TNT segítségével adja fel küldeményét.  Engedélyezett gazdálkodóként (AEO) mindkét cég egy nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer része, ami lehetővé teszi, hogy a küldemények vámkezelését gyorsabban végezzük.


AZ ÖN VÁLLALKOZÁSA AZ ELSŐ

Figyelemmel követjük a Brexittel kapcsolatos fejleményeket, ezért nyugodt lehet afelől, hogy segítünk zökkenőmentesen elindítani Önnél bármilyen új folyamatot és jogszabályi előírást. Ugyan még senki nem tudja pontosan, milyen hatásokkal jár majd a Brexit, ránk biztosan bármikor számíthat, szállítás esetén.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Örömmel vesszük bármilyen méretű és ágazatban tevékenykedő vállalatok megkeresését. Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseikre vagy aggodalmaikra.