The People Network

„The People Network” szlogenünk magáért beszél

Összekötjük Önt munkatársaival, ügyfeleivel és üzletfeleivel, így üzlete fejlődhet.

Igaz, hogy kamionjaink, teherautóink és repülőgépeink szállítják küldeményeit, de munkatársaink azok, akik betartják az Ön ügyfeleinek tett ígéreteit.
 

Megbízható szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek - iparágától és a vállalata méretétő függetlenül - megfelenek az Ön igényeinek. Ez hajt minket 1946 óta, és ez tett minket szakértővé abban, hogy üzleteket, piacokat és embereket kapcsoljunk össze.
 

Minden iparágban van szakértőnk, aki ismeri az adott szektor igényeit. Több mint 58.000 szaképzett munkatársunk ott is megtalálja a megoldást, ahol mások csak a problémát látják. Több választási lehetőséget kínálunk, így mindig megtalálja a megfelelő áron, az Önnek megfelelő szolgáltatást.
 

Ha minket választ, nyugodt lehet, hiszen online eszközeink segítségével nyomon követheti küldeményét a teljes szállítási folyamat alatt. Egyszerűbbé teszük a szállítást, hiszen minden szállítási igényre van megoldásunk. Így Ön költséget és időt takaríthat meg, mivel nem kell több fuvarozóval együttműködnie. Ez egyetlen hálózatot, egyetlen kontaktot és helyi szakértelmet jelent több mint 200 országban.
 

Elsősorban azonban a TNT egy olyan partner, akire számíthat. Nap mint nap küldemények millióit szállítjuk háztól házig, így üzleteket tartunk mozgásban, és minden egyes szállítást a hosszútávú kapcsolat részének tekintünk. Összekötjük Önt ügyfeleivel, ez tart minket mozgásban.