A TNT bővítette a sanghaji elosztó központját

Az új központ az eddiginél is hatékonyabb működést tesz lehetővé

A TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalatabővítette sanghaji elosztó központját.

2015. október 15.

A technológiai fejlesztés mellett a központ a reptéren belül új épületbe is költözött.

 

A kétmillió euró befektetéssel megvalósult fejlesztés lehetővé teszi, hogy a TNT akár ötven százalékkal több csomagot dolgozzon fel óránként. Ehhez új, modern mérő berendezést állítottak üzembe, valamint az alaprajz megtervezése során is kifejezetten ügyeltek arra, hogy minél jobban segítse a hatékony folyamatszervezést.

 

A nagyobb szortírozó kapacitás hatására legalább egy órával rövidül a tranzitidő az expressz és gazdaságos expressz szolgáltatás esetén egyaránt, ami sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít az ügyfelek számára is.

 

„A legújabb beruházás is alátámasztja a TNT elkötelezettségét a kínai piac felé. A mostani fejlesztésekkel lehetővé válik, hogy gyorsabban dolgozzuk fel a küldeményeket, ezzel pedig szolgáltatásaink minőségét még tovább tudjuk fejleszteni, ami pozitív hatással van versenyképességünkre is” – mondta Ifj. Járosi MártonTNT Express Hungary Kft.ügyvezető igazgatója. „A megnövelt kapacitás, valamint a fejlődő sanghaji repülőtéren létrehozott nagyobb elosztó központ lehetővé teszi ügyfeleink számára a gyorsabb küldeményfelvételt és kiszállítást. A beruházás emellett hozzájárul ahhoz is, hogy a TNT megőrizze pozícióját, mint az egyik vezető szállító vállalat” – tette hozzá az igazgató.

 

A TNT új sanghaji elosztó központja megszerezteaküldemények biztonságos kezelésére vonatkozó TAPA „A” minősítést. Ez a szabvány azt garantálja, hogy a raktárbázisoknál a nagyértékű küldemények kezelésére vonatkozó legszigorúbb biztonsági előírásokat alkalmazzák.

 

Emellett az elosztó központ működése további öt, elismert nemzetközi szabványnak is megfelel, amelyek a következők: a munkahelyek biztonságát igazoló OHSAS 18001, a társadalmi felelősséget alátámasztó SA 8000, az alkalmazottak szakmai fejlődését igazoló InvestorsinPeople (IIP), a kiváló működést alátámasztó ISO 9001, valamint a környezetvédelmi felelősséget bizonyító ISO 14001.