A TNT megerősítette szolgáltatásait észak-európában

2015. Szeptember 28.

Több helyen elérhető délelőtti kiszállítás és továbbfejlesztett légi hálózat svédországba és finnországba

A TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata tovább erősítette szolgáltatásait az észak-európai térségben, amelynek eredményeként fejlesztették a légi hálózatot Svédország és Finnország felé, valamint bővítették a kiszállítási kapacitást a nagy üzleti központokban.

 

Az augusztus és szeptember eleje között végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően a TNT már tizenöt százalékkal több irányítószámra ésharmincnégy százalékkal több vállalkozás számára tudja akár már másnap délelőttre kiszállítani a küldeményeket, így az északi országokban működő vállalatok több szállítási opcióból választhatnak. A fejlesztés eredményeként a délelőtti kiszállítást már a svédországi Stockholmban, Göteborgban és Malmöben, a dán Aarhusban és Aalborgban, Norvégiában Oslo és Stavanger városában, valamint a finn fővárosban, Helsinkiben is választhatják.

 

„A közelmúltban újabb városokra terjesztettük ki a 9:00, 10:00 és 12:00 óra előtti kiszállítási szolgáltatásainkat, így segítve azon ügyfeleinket, akiknek fontos a küldemények mielőbbi célba juttatása. Ezek a fejlesztések a TNT azon stratégiájának részét képezik, amelynek célja a vállalat pozíciójának megerősítése Európában” – mondta Ian Clough, a TNT Európáért felelős ügyvezető igazgatója.

 

A szolgáltatási opciók kiterjesztését nagymértékben segítették a közelmúltban a TNT hálózatában megvalósult közúti és légi fejlesztések. Szeptember elején a vállalat újraindította a Liege, Stockholm és Örebro városokat érintő légijárat. Ezen az útvonalon hetente ötször közlekedik a TNT Boeing 737-es repülőgépe, amely lehetővé teszi a küldeményeknekaz eddiginél korábbi kiszállítását illetve felvételét, amelyet új alvállalkozók bevonásával még tovább gyorsítottak.

 

A TNT azonban nemcsak Svédországban hajtott végre fejlesztéseket. Finnországban a Liege és Turku közötti járat már Helsinkiben is megáll, így a finn fővárosba szánt küldemények akár három órával korábban is célba érkezhetnek és az ügyfelek még több délelőtti kiszállítási opció közül választhatnak. A fővárosból a járat még reggel továbbindul Turku városába, ahonnan az esti órákban indul vissza Liegebe. A TNT a finn fővárosban újabb alvállalkozók bevonásávalmegerősítette a csomagfelvételi és kiszállítási szolgáltatását, és ugyanez történt Dániában, Koppenhága és Billund területén, valamint a norvég Oslo és Stavanger városában is.