Különleges küldeményfelvétel, kiszállítás és kezelés

Egyedülálló szolgáltatás egyedülálló küldeményekhez

Bármi legyen is a célállomás, vagy az Ön küldemény kezelésével kapcsolatos igénye, mi felvesszük, és azzal a gondossággal kezeljük és gyorsasággal szállítjuk, amelyet igényel

 

Késői küldeményfelvételre van szüksége? Vagy különleges kezelésre, hogy garantálni tudja a biztonságos szállítást? Különleges küldeményfelvételi, kiszállítási és különleges kezelési szolgáltatásaink között, biztos, hogy megtalálja az Ön elvárásainak megfelelő opciót. A szolgáltatási opciók igénybevétele plusz költséggel járhat. További információért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Éjszakai kiszállítás

20:00 és 06:00 óra között. A szolgáltatás kizárólag belföldön vehető igénybe.

 

Kiszállítás hétvégén, ünnepnap

A szolgáltatás kizárólag belföldön vehető igénybe.

 

Távoli területek

A küldemények kiszállítását és felvételét nehezen elérhető vagy távoli helyszíneken is meg tudjuk oldani. A postai irányítószámokért kérjük, kattintson ide!

 

Visszfuvar

A szolgáltatás kizárólag belföldön vehető igénybe.

 

Kísérőokmány kezelés

Vállaljuk az Ön által kért kísérőokmány feladási helyre történő visszajuttatását. A szolgáltatás kizárólag belföldön vehető igénybe.

 

Utánvét

A szolgáltatás kizárólag belföldön vehető igénybe.

 

Asztaltól asztalig

A szolgáltatás kizárólag belföldön vehető igénybe.

 

Lakásra történő kiszállítás

Önnek nem kell üzleti címekre korlátoznia küldeményei kiszállítását. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében lakáscímekre is ki tudjuk szállítani küldeményeit.

 

Elsőbbségi kezelés

Válassza az elsőbbségi kezelést a küldeményfelvételtől a kiszállításig! Küldeményét jól látható elsőbbségi matricával látjuk el.

 

Automatikusan nem szortírozható küldemények kezelése

Ha a küldemény nem kezelhető automata szortírozó berendezéssel, vagy ha a méretei meghaladják szabványos operációs méreteinket, akkor kiegészítő kezelésről gondoskodunk.

 

Több darabból álló küldemények kezelése

Ha a küldemény több tételből áll, akkor azok kezelése is megoldott. Ha úgy gondolja, hogy küldeménye esetleg különleges kezelést igényel, kérjük, hogy további információért vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

 

Különleges kezelés / veszélyes áruk

  • A szállítmány néha szokatlan természetű, ezért speciális erőforrásokat veszünk igénybe, hogy a szállítás ugyanolyan hatékony és biztonságos legyen, mint a szokványos szállítmányok esetében.
  • A nemzetközi szállítási előírásoknak megfelelően (IATA, ADR stb.) minősített és kijelölt anyagok szállítását és kezelését is vállaljuk.

Részletes információkért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!