Sende store og tunge gjenstander

Om du vil sende en boks full av bøker, en pall med murstein eller en hel flåte av biler, kan du stole på at at vi klarer det.

Hva vurderes som tungt?

Alle pakker som veier over 23 kg klassifiseres som en stor forsendelse av offisielle myndigheter. Men det betyr ikke nødvendigvis at de må transporteres på en pall. Forsendelser under 70 kg kan vanligvis sendes uten, men dette varierer avhengig av regionen.

> > >

Hva anses som stort?

Mens det ikke finnes noen offisiell klassifisering for store varer, kommer alt som må transporteres på en pall vanligvis i denne kategorien.

 

Avhengig av hvilken tjeneste du velger, kan store forsendelser medføre et ekstra gebyr på grunn av overdimensjoneringen. Med Economy-sending eller innenriks gjelder dette forsendelser som er større enn 2,4 x 1,2 x 1,8 m. For ekspresstjenester er det 1,2 x 1,2 x 1,5 m.

50 0 k >

Hva vurderes som overdimensjonert?

Hver gjenstand som er tyngre enn 500 kg eller for stor til å kunne transporteres på en pall, vil kreve en unik løsning skreddersydd av våre eksperter. F.eks. Maskinelt og industrielt utstyr.

Send stort og tungt med hastigheten du trenger

Economy Express

*Beste pris

For deg som må balansere hastighet og budsjett, garanterer Economy Express at dine store og tunge varer sendes raskt, og på en økonomisk måte.

Opptil 7000 kg

Express

*Raskt

Når hastighet er det som teller, er Express det beste alternativet for å sikre at store og tunge varer kommer dit de skal så raskt som mulig, selv om det måtte være før kl. 9:00, 10:00 eller 12:00 neste dag.

Opptil 500 kg

Special Services

*Spesielle behov

Om det enn måtte være luft-, sjø- eller veitransport – eller hvis det haster og blir nødvendig med et eget kjøretøy – kan du stole på vårt team av eksperter som finner en effektiv løsning for forsendelsen.

Hva som helst

Pakk stort eller tungt

Tunge bokser

Vi kan ta imot bokser på opptil 70 kg uten pall, men det er viktig at alle som er involvert i leveringsprosessen er klar over at det handler seg om en tung forsendelse. Hvis bokser på over 23 kg merkes med en 'TUNG'-etikett, vil dette garantere sikkerheten til alle som håndterer dem.

Paller

Den perfekte pallen gir ikke bare stabilitet og beskyttelse – den hjelper deg også å unngå pristillegg. Siden våre priser er basert på en kombinasjon av vekt og volum, kan alt som tar ekstra plass eller som gjør at pallen ikke kan stables, medføre et pristillegg.

Overdimensjonert

Hvis du vil sende noe med en uhåndterlig størrelse eller noe som veier mer enn 500 kg, trenger du kanskje litt hjelp med pakkingen og med å få forsendelsen på vei. Ta kontakt med kundeservice så vi kan hjelpe deg med neste trinn.

Bestill nå

Om du vil sende en boks full av bøker, en pall med murstein eller en hel flåte av biler, kan du stole på at at vi klarer det.

 

 

 

Spore forsendelsen

Har du sagt farvel til den tunge eller store forsendelsen? Utmerket! Det finner frem til mottakeren før du vet ordet av det.

I mellomtiden kan du følge sendingen ved å skrive inn sendingsnummeret i Track & Trace. Om det skal en gate bortenfor eller rundt halve kloden, mister du aldri forsendelsen av syne.