Подготвяме нашите клиенти за Брекзит

Преминете през контролния списък за Брекзит

Тъй като преговорите за Брекзит все още не са постигнали резултат, много фирми не знаят какво да очакват в бъдеще. Затова Ви трябват услуги, на които можете да се доверите. Нашата специализирана работна група за Брекзит с отношение към всички функционални области оценява потенциалните ефекти и създава планове, за да се гарантира, че можем да помогнем на Вашия бизнес да премине успешно през всички промени, които може да донесе бъдещето.
 

За да Ви помогнем да се подготвите допълнително, създадохме набор полезни инструменти. Той се актуализира редовно при развитието на процеса на Брекзит и съдържа всичко, което трябва да знаете, за да подготвите фирмата си за това, което предстои.

Новини за Брекзит

Обединеното кралство получи шестмесечно удължаване на планираната дата за Брекзит.

В момента се очаква Обединеното кралство да напусне ЕС на 31 октомври или преди това, ако бъде постигнато споразумение.

Информация за Вас в помощ за Брекзит

Изпращане при непостигане на споразумение–
в 2 минути

Гледайте анимационен филм за важните промени в процесите за изпращане на пратки между Обединеното кралство и ЕС при „Брекзит без споразумение“.

Контролен списък за
Брекзит от FedEx и TNT
Готови ли сте за Брекзит? Ето какво трябва да направи Вашата фирма, за да се подготвите.
 

Какво трябва да знаете за „Брекзит без споразумение“ 

Опитвате се да предвидите как „Брекзит без споразумение“ може да повлияе на вноса и износа на стоки? Ето какво могат да означават тези промени за Вашия бизнес.

Термини, свързани с Брекзит
Терминологията от А до Я, необходима за фирми, които осъществяват износ и внос, за успешно преминаване през Брекзит.

Често задавани въпроси относно Брекзит

Отговаряме на най-често задаваните от Вас
въпроси относно това как Брекзит може да повлияе
на бизнеса Ви.

Ресурси за Брекзит

Защо можете да разчитате на FedEx и TNT

Когато времената се променят, имате нужда от надежден партньор. След придобиването на TNT от страна на FedEx имаме 117 години комбиниран опит в транспортните услуги по цял свят. С нашите ненадминати знания по международна търговия и хиляди митнически специалисти можете да сте сигурни, че сме напълно подготвени за бъдещето.

Повече пратки към нови пазари

Помагаме да се гарантира, че Вашите стоки стигат до целта навреме. Нашето комбинирано покритие и свързаност означават, че можете да разчитате на най-голямата товарна въздушна мрежа в света, както и на несравнима сухопътна мрежа в Европа, с което получавате увереността, нужна на Вашия бизнес, за да изследвате утрешните възможности още днес.


БЪРЗО ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ГРАНИЦИ

Когато изпращате с FedEx и TNT, митническите декларации са по-прости.  Това е така, защото и двете компании имат статут на одобрен икономически оператор (ОИО) – международно признат знак за качество, който позволява бързо преминаване на пратки през митниците.


ВАШИЯТ БИЗНЕС Е НА ПЪРВО МЯСТО

Следваме отблизо развитията, свързани с Брекзит, и можете да сте уверени, че ще Ви помогнем да въведете безпроблемно всички нови процеси и разпоредби. Макар и никой да не знае със сигурност какви ще са резултатите от Брекзит, можете да сте уверени, че сме поели ангажимент да се погрижим за Вашите транспортни нужди.

Свържете се с нас

Интересуваме се от контакт с фирми от всякакъв размер, особено ако имате притеснения или въпроси, на които търсите отговор.