Подкрепа за нашите клиенти по време на Брекзит

Докато преговорите за Брекзит продължават, TNT се приготвя за безпроблемното въвеждане на нови процеси. Нашата специализирана работна група за Брекзит с отношение към всички функционални области оценява потенциалните ефекти и създава планове, за да се гарантира, че можем да помогнем на Вашия бизнес да премине успешно през всички промени, които може да донесе бъдещето.
 

Когато времената се променят, имате нужда от услуги, на които можете да се доверите. Затова Ви трябва експертен партньор, който да Ви помогне да се движите по пътя напред. Имаме 72 години опит в транспортните услуги по цял свят. С нашите ненадминати знания по международна търговия, авангардна ИТ система, както и стотици митнически специалисти, можете да сте сигурни, че сме напълно подготвени за бъдещето.

 

Повече пратки към нови пазари

Гарантираме, че Вашите стоки стигат до целта навреме.

Нашето покритие и свързаност означават, че можете да разчитате на европейска пътна мрежа без конкуренция, с която получавате увереността, нужна на Вашия бизнес, за да изследвате утрешните възможности още днес.

БЪРЗО ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ГРАНИЦИ

Когато изпращате с TNT, митническите декларации са по-прости. Това е така, защото имаме статут на одобрен икономически оператор (ОИО) – международно признат знак за качество, който позволява бързо преминаване на пратки през митниците.
 

ВАШИЯТ БИЗНЕС Е НА ПЪРВО МЯСТО

Следваме отблизо развитията, свързани с Брекзит, и можете да сте уверени, че ще Ви помогнем да въведете безпроблемно всички нови процеси и разпоредби. Макар и никой да не знае със сигурност какви ще са резултатите от Брекзит, можете да сте уверени, че сме поели ангажимент да се погрижим за Вашите транспортни нужди.

Научете повече

Интересуваме се от контакт с фирми от всякакъв размер, особено ако имате притеснения или въпроси, на които търсите отговор. 

Като посещавате и използвате този сайт Вие се съгласявате с поставянето на бисквитки от TNT и нейните партньори. Научете повече