Подкрепа за нашите клиенти по време на Брекзит

Когато сте изправени пред промяната, имате нужда от партньор, който гарантира резултати.  Ние сме опитни, глобално свързани и подготвени
да помогнем на бизнеса Ви успешно да измине пътя към Брексит и да продължи нататък.

Информация за Вас в помощ за Брексит

FedEx и TNT: информация за Брексит

Готови ли сте за Брексит? Ето какво трябва да направи фирмата Ви, за да се подготвите:

 

Какво трябва да знаете за „Брексит без споразумение“

Опитвате се да предвидите как „Брексит без споразумение“ може да повлияе на вноса и износа на стоки? Ето какво могат да означават тези промени за Вашия бизнес.

Жаргона, използван за Брексит

Терминологията от А до Я, необходима за фирми, които осъществяват износ и внос, за успешно преминаване през Брексит.

Често задавани въпроси относно Брексит

Отговаряме на най-често задаваните от Вас въпроси относно това как Брексит може да повлияе на бизнеса Ви.

Как се подготвяме за Брексит

Докато преговорите за Брексит продължават, FedEx Express се приготвя за безпроблемното въвеждане на нови процеси.
  Специализирана работна група от всички отдели оценява потенциалното въздействие на Брексит и създава планове, за да се гарантира, че можем да помогнем на Вашия бизнес да премине успешно през всички промени, които може да донесе бъдещето.
 

Когато времената се променят, имате нужда от услуги, на които можете да се доверите. Затова Ви трябва експертен партньор, който да Ви помогне да се движите напред. След придобиването на TNT от страна на FedEx имаме 117 години комбиниран опит в транспортните услуги по цял свят.  С нашите ненадминати знания по международна търговия, съвременни ИТ системи, както и стотици митнически специалисти, можете да сте сигурни, че сме напълно подготвени за бъдещето.

Повече пратки към нови пазари

Гарантираме, че Вашите стоки стигат до целта навреме.

Нашето комбинирано покритие и свързаност означават, че можете да разчитате на най-голямата товарна въздушна мрежа в света, както и на несравнима сухопътна мрежа в Европа, с което получавате увереността, нужна на Вашия бизнес, за да изследвате утрешните възможности още днес.

БЪРЗО ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ГРАНИЦИ

Когато изпращате с FedEx и TNT, митническите декларации са по-прости.  Това е така, защото и двете компании имат статут на одобрен икономически оператор (ОИО) – международно признат знак за качество, който позволява бързо преминаване на пратки през митниците.
 

ВАШИЯТ БИЗНЕС Е НА ПЪРВО МЯСТО

Следваме отблизо развитията, свързани с Брекзит, и можете да сте уверени, че ще Ви помогнем да въведете безпроблемно всички нови процеси и разпоредби. Макар и никой да не знае със сигурност какви ще са резултатите от Брекзит, можете да сте уверени, че сме поели ангажимент да се погрижим за Вашите транспортни нужди.

Осигуряваме поддръжка при изпращането на международни пратки

Интересуваме се от контакт с фирми от всякакъв размер, особено ако имате притеснения или въпроси, на които търсите отговор.