Подготвяме нашите клиенти за Брексит

Преминете през контролния списък за Брексит

Тъй като преговорите за Брексит все още не са постигнали резултат, много фирми не знаят какво да очакват в бъдеще. Затова Ви трябват услуги, на които можете да се доверите.
Нашата специализирана работна група за Брексит с отношение към всички функционални области оценява потенциалните ефекти и създава планове, за да се гарантира, че можем да помогнем на Вашия бизнес да премине успешно през всички промени, които може да донесе бъдещето.
 

За да Ви помогнем да се подготвите допълнително, създадохме набор полезни инструменти. Той се актуализира редовно при развитието на процеса на Брексит и съдържа всичко, което трябва да знаете, за да подготвите фирмата си за това, което предстои.

Новини за Брексит

Обединеното кралство получи шестмесечно удължаване на планираната дата за Брексит.

В момента се очаква Обединеното кралство да напусне ЕС на 31 октомври или преди това, ако бъде постигнато споразумение.

Информация за Вас в помощ за Брексит

FedEx и TNT: информация за Брексит

Готови ли сте за Брексит?Ето какво трябва да направи фирмата Ви, за да се подготвите:

Термини, свързани с Брексит
Терминологията от А до Я, необходима за фирми, които осъществяват износ и внос, за успешно преминаване през Брексит.

Какво трябва да знаете за „Брексит без споразумение“

Опитвате се да предвидите как „Брексит без споразумение“ може да повлияе на вноса и износа на стоки? Ето какво могат да означават тези промени за Вашия бизнес.

Често задавани въпроси относно Брексит

Отговаряме на най-често задаваните от Вас
въпроси относно това как Брексит може да повлияе
на бизнеса Ви.

Ресурси за Брексит

Защо можете да разчитате на FedEx и TNT

Когато времената се променят, имате нужда от надежден партньор. След придобиването на TNT от страна на FedEx имаме 117 години комбиниран опит в транспортните услуги по цял свят. С нашите ненадминати знания по международна търговия и хиляди митнически специалисти можете да сте сигурни, че сме напълно подготвени за бъдещето.

Повече пратки към нови пазари

Помагаме да се гарантира, че Вашите стоки стигат до целта навреме. Нашето комбинирано покритие и свързаност означават, че можете да разчитате на най-голямата товарна въздушна мрежа в света, както и на несравнима сухопътна мрежа в Европа, с което получавате увереността, нужна на Вашия бизнес, за да изследвате утрешните възможности още днес.


БЪРЗО ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ГРАНИЦИ

Когато изпращате с FedEx и TNT, митническите декларации са по-прости.  Това е така, защото и двете компании имат статут на одобрен икономически оператор (ОИО) – международно признат знак за качество, който позволява бързо преминаване на пратки през митниците.


ВАШИЯТ БИЗНЕС Е НА ПЪРВО МЯСТО

Следваме отблизо развитията, свързани с Брекзит, и можете да сте уверени, че ще Ви помогнем да въведете безпроблемно всички нови процеси и разпоредби. Макар и никой да не знае със сигурност какви ще са резултатите от Брекзит, можете да сте уверени, че сме поели ангажимент да се погрижим за Вашите транспортни нужди.

Осигуряваме поддръжка при изпращането на международни пратки

Интересуваме се от контакт с фирми от всякакъв размер, особено ако имате притеснения или въпроси, на които търсите отговор.