Кариери в TNT

Станете част от The People Network

Мислите си за кариера в TNT? Сега това не изглежда невъзможно. Тук ще намерите списък със свободните работни места в TNT България, информация и добри съвети за най-важната крачка във вашето бъдещо развитие.


Успехът на TNT, растежът и лидерската позиция в нашата индустрия зависят много от енергията и усилията на всички наши служители обслужващи клиентите ни във всички кътчета на света. Те са хората, които правят TNT велика компания.


Със своите най-различни способности, нашите служители са сърцето на компанията. И те винаги ще бъдат, защото има нещо, което ни обединява за една обща кауза: всеки един от нас работи в сферата на услугите. Това означава, че нашите хора са ключовият елемент за нашия непрекъснат успех.


TNT има представителства в 63 страни по целия свят. Всяко едно от тях е съставено от множество култури, националности, религии, опит и идеи. TNT има изключително разнообразно портфолио от клиенти и за да постигнем най-високите нива удовлетвореност на клиентите, ние ценим многообразието в рамките на организацията ни.


Фокусираме се върху изграждането на толерантна и възприемчива към различното култура. Ние имаме изградена вътрешнофирмена социална мрежа, която подкрепя служителите с различен произход и разбирания и работим в сътрудничество с местните организации, за да подкрепяме хората с по-малки възможности, но с големи умения и желание за развитие.


Отдадеността и творчеството на всички наши служители дава възможност на TNT постоянно да постига и надвишава финансовите си цели, дори в години, в които растежа беше труден. Тъй като ние продължаваме да се разрастваме, непрекъснато търсим нови, отличаващи се хора на всички нива, които искат да споделят страстта и гордостта на над 58 000 души в 63 държави по целия свят, които вече обслужват клиентите на TNT.


Вижте тук актуалните свободни позиции в TNT България.


За преглед на актуалните свободни позиции в другите TNT държави, моля, посетете кариерната секция на нашия корпоративен сайт.


Ако свободните позиции в момента не са подходящи за Вас, но искате да бъдете един от нас, ние с удоволствие ще се свържем с вас. Попълнете електронната форма за кандидатстване като в полето "За каква позиция кандидатствате" - напишете "Без обявена свободна позиция" или изпратете автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка на Hr.Bulgaria@tnt.com, като посочите предпочитаната от Вас длъжност.


Поздрави,

Отдел "Човешки ресурси"
София - Централен офис
гр. София 1528
Гара Искър, ул."Неделчо Бончев" № 35

Вие ли сте дигиталният експерт, който търсим? Всички длъжности в нашия Дигитален екип в Нидерландия са показани в отделен уебсайт.

Като посещавате и използвате този сайт Вие се съгласявате с поставянето на бисквитки от TNT и нейните партньори. Научете повече