Как да...

Всичко на едно място. Научете как да изпращате, да освобождавате от митницата, да разбирате ценообразуването и още.

Изпращане на международни пратки

Не е задължително изпращането в чужбина да е трудно. Вижте как Вашата компания може да изпраща стоки по износ и да разширява обхвата си до ключови дестинации по света.

Митническо освобождаване

При изпращане на стоки в чужбина митниците могат да причинят забавяния. Вижте какво да очаквате, когато изпращате международни пратки и как да намалите времето им на границата.

Изпращане на моя продукт

Независимо дали става дума за документи, товари, или нещо, изискващо малко повече планиране, ще намерим най-добрия начин, за да може пратката Ви да достигне от точка А до точка Б.

Безопасно изпращане

Нашата глобална мрежа включва специалисти с опит в областта на транспорта на различни видове опасни стоки и материали, като гарантира както Вашата безопасност, така и тази на хората, работещи с тях.

Разберете ценообразуването

Разбирането на цената на пратката Ви позволява да планирате по-ефективно. Открийте как се изчисляват цените ни.

Разберете допълнителните такси

Допълнителните такси са задължителни допълнителни разходи, които могат да бъдат добавени към Вашата фактура за транспорт. Те обикновено се дължат на надбавки в цените на горивата, доставки, извършени в отдалечени зони, или обработка на нестифируеми пакети.

Опаковане на Вашата пратка

Уверете се, че пратката Ви ще пристигне безопасно и навреме, като опаковате стоките си правилно. Това е едно от най-важните неща, които можете да направите, за да намалите риска от забавяне и повреди при транспортирането на пратката Ви.

Етикетиране на Вашата пратка

Ясното етикетиране има ясно предимство. То ни дава възможност да доставим пратката Ви до местозначението й, като междувременно осигурява нужната й обработка по целия маршрут.

Изчисляване на размера и теглото на Вашата пратка

Теглото и размерите на Вашите стоки са основният фактор при определянето на цената на доставката. Съберете цялата информация, от която се нуждаете за изчисляване на размера на пратката си и нейното влияние.

Проверка на Вашата дестинация

Ние превозваме пратки до над 220 страни и територии по света. Намерете информация за своята дестинация и проверете дали са приложими някакви санкции или наредби за износ.