Известия за обслужването

Бъдете в течение със събитията по целия свят, които могат да повлияят на доставката на Вашите международни пратки

Известие

 

Временна допълнителна такса

За да продължим да предоставяме на нашите клиенти най-добрата възможна услуга през този кризисен период, ние въвеждаме допълнителна временна такса за всички международни пратки и товари с FedEx Express и TNT - от 20 април 2020 г. до по-нататъшно уведомление. Допълнителната такса не е приложима за вътрешни доставки в страната.

 

 

Скок в обемите от Китай за Европа

В момента се наблюдава увеличаване на търсенето в доставките по линията Китай – Европа. С флота ни от над 670 товарни самолета, ние сме в добра позиция да реагираме на промените в глобалната верига на доставките. Включваме допълнителни самолети по този маршрут, за да задоволим търсенето, но все пак може да има забавяния. Нашите екипи по митническо освобождаване също обработват значителни допълнителни количества, което може да доведе до по-нататъшно забавяне на пристигането на нови стоки в Европа.

 

За по-подробна информация за влиянието върху обслужването ни кликнете тук.

Изграждане на бизнес устойчивост

Във времена на безпрецедентни предизвикателства можем да Ви помогнем да реагирате бързо на логистичните предизвикателства, пред които бизнесът Ви може да се изправи. Научете как може да изградите устойчивост при работата си и да продължите да изпращате пратки и товари успешно с нашето ръководство.

Въздействието на COVID-19 кара местните, щатските и националните правителства в Европа и по света ежедневно да издават ограничения за работа и пътуване, които влияят върху способността на всички компании от групата на FedEx да отговарят на високите ни стандарти на обслужване. TNT ще продължи да работи, докато тези ограничения и разпоредби позволяват, но може да не успеем да спазим публикуваните срокове за доставка на някои от нашите услуги, поради събития извън нашия контрол. Благодарим на нашите клиенти за тяхното търпение и подкрепа през това време, а нашите екипи правят всичко възможно, за да гарантират, че продължаваме да доставяме за всички вас в тези предизвикателни времена.