Η ομάδα του ιατροφαρμακευτικού κλάδου

Βοηθώντας να σωθούν ζωές και να βελτιωθεί η ανθρώπινη υγεία

Η εφοδιαστική αλυσίδα του ιατροφαρμακευτικού κλάδου υπόκειται σε ειδικούς κανονισμούς και παρουσιάζει ιδιαίτερες προκλήσεις. Γνωρίζουμε ότι δεν μεταφέρουμε απλώς ένα φορτίο από το Α στο Β. Αλλά βοηθάμε να βρεθεί ένα νέο φάρμακο και να βελτιωθεί η ανθρώπινη ζωή. Προσφέρουμε τη μεγαλύτερη εξειδίκευση στην αγορά μέσα από υπηρεσίες που βοηθούν τους επαγγελματίες του ιατροφαρμακευτικού κλάδου να φέρουν εις πέρας το ζωτικής σημασίας έργο τους.

Δοκιμές φαρμάκων

Η ιατροφαρμακευτική έρευνα είναι κλάδος ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Η ταχύτητα της διαδικασίας έρευνας και ανάπτυξης νέων φαρμάκων είναι ιδιαίτερα σημαντική, όμως κάθε απόκλιση από τους αυστηρούς κανονισμούς μπορεί να υπονομεύσει τα αποτελέσματα και να προκαλέσει καθυστερήσεις ή οικονομικές απώλειες.

 

Υπηρετώντας τον ιατροφαρμακευτικό κλάδο για περισσότερα από 30 χρόνια, οι άνθρωποί μας γνωρίζουν τις προκλήσεις που παρουσιάζει ο τομέας έρευνας και ανάπτυξης και ο τομέας της μεταφοράς των ιατροφαρμακευτικών υλικών. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι τα δοκιμαστικά σας φάρμακα θα φτάσουν στο ερευνητικό κέντρο έγκαιρα και με ασφάλεια.

 

Μπορούμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο προσφέροντάς σας μεταξύ άλλων:

 

 • Έως 40% μείωση στα μεταφορικά έξοδα, συνδυάζοντας μεταφορά μέσω του δικτύου και εξειδικευμένες υπηρεσίες
 • Έως 50% μείωση στα κόστη συσκευασίας, με τα μισθωμένα (leased), υψηλής απόδοσης, επαναχρησιμοποιούμενα υλικά συσκευασίας
 • 15% ακριβέστερες προβλέψεις κόστους, χάρη στις απλουστευμένες διαδικασίες κοστολόγησης και τιμολόγησης
 • 20% υψηλότερη απόδοση στις έγκαιρες παραδόσεις, χάρη στη χρήση λιγότερων μεταφορέων για κάθε αποστολή

Οι άνθρωποι μας

 • Οι αποκλειστικές ομάδες εξυπηρέτησης πελατών κανονίζουν συνάντηση με τον παραλήπτη των δοκιμαστικών φαρμάκων, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που σχετίζονται με τον πελάτη.
 • Οι ομάδες αυτές παρακολουθούν στενά τη διαδικασία της διακίνησης, ελέγχοντας τη θερμοκρασία μεταφοράς και δίνοντας τακτικές αναφορές της κατάστασης της αποστολής.


Η υπηρεσία μας

 • Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο σημαίνει έως 50% λιγότερα σημεία μεταβίβασης (handover points) στην εφοδιαστική αλυσίδα, σε σχέση με τις εταιρείες εξειδικευμένων μεταφορών.
 • Είμαστε η μοναδική εταιρεία ταχυμεταφορών που μπορούμε να προσφέρουμε συνδυασμένες υπηρεσίες ειδικής παραλαβής και απομακρυσμένης παράδοσης, μέσω του απαράμιλλου ευρωπαϊκού οδικού δικτύου μας.
 • Τα μισθωμένα (leased) και επαναχρησιμοποιούμενα, υψηλής απόδοσης υλικά συσκευασίας, τα οποία συμμορφώνονται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς σωστής διανομής GDP (Good Distribution Practice), εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της μεταφοράς σας.

Χρήσιμα αρχεία

Ιατροτεχνολογικά προϊόντα

Επειδή τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα σώζουν ζωές, ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η προετοιμασία τους γίνεται με μεγάλη προσοχή. Με την ίδια προσοχή, αφοσίωση και εξειδίκευση παραδίδουμε τα προϊόντα σας στους πελάτες σας. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων σας είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου οι επαγγελματίες του ιατροφαρμακευτικού κλάδου να σώσουν ζωές.

 

Η γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση σε σχέση με τη διατήρηση αποθεμάτων υψηλού κόστους στα νοσοκομεία. Οι παραδόσεις στα νοσοκομεία μπορεί για άλλους να παρουσιάζουν για άλλους δυσκολίες, όμως για μας είναι μια διαδικασία απλή. Κάνουμε παραδόσεις σε πάνω από 17.000 νοσοκομεία σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Μπορούμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο προσφέροντάς σας μεταξύ άλλων:

 

 • 3,5% μείωση στα αποθέματα του νοσοκομείου, κατά μέσο όρο, χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο παραδόσεων μέσα στην επόμενη ημέρα
 • Έως 50% μείωση στην πιθανότητα εμφάνισης ελλείψεων στο νοσοκομείο εξαιτίας μεταφορικών προβλημάτων
 • Έως 80% μείωση στις δαπάνες για έκτακτες μεταφορές, χάρη στον συνδυασμό υπηρεσιών δικτύου και εξιδικευμένων υπηρεσιών

Οι υπηρεσίες μας

 • Προσφέρουμε παράδοση την επόμενη ημέρα στο 96% των ευρωπαϊκών νοσοκομείων — 7% περισσότερο από τους ανταγωνιστές μας.
 • Η απόδοση των υπηρεσιών μας είναι 98% — 2% υψηλότερη από τον μέσο όρο του κλάδου.
 • Είμαστε οι μόνοι που συνδυάζουμε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο οδικών, αεροπορικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών μέσω ενός μόνο σημείου επαφής.

Οι άνθρωποι μας

 • Το τμήμα εξυπηρέτησης του ιατροφαρμακευτικού κλάδου, σας προσφέρει ένα μοναδικό σημείο επαφής με την ΤΝΤ
 • Η ειδική ομάδα του ιατροφαρμακευτικού κλάδου παρακολουθεί ενεργά τις αποστολές από την παραλαβή έως την παράδοσή τους, ενεργοποιεί την υπηρεσία ανάκτησης αποστολής (εάν χρειαστεί) και σας παρέχει διαφάνεια καθόλη τη διαδικασία μεταφοράς.

Χρήσιμα αρχεία

Επικοινωνήστε με την ομάδα του ιατροφαρμακευτικού κλάδου