Τι θέλετε να αποστείλετε;

Είτε πρόκειται για έγγραφα, για φορτίο ή για κάτι που απαιτεί περισσότερο σχεδιασμό, θα βρούμε τον καλύτερο τρόπο να μεταφέρουμε την αποστολή σας από το σημείο Α στο σημείο Β. Θέστε μας οποιαδήποτε πρόκληση και ανακαλύψτε γιατί είμαστε ο δημοφιλέστερος μεταφορέας παγκοσμίως για εξειδικευμένες υπηρεσίες.

 

 

Αποστέλλουμε τα πάντα

Από προϊστορικούς σκελετούς έως το ηλιακό αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας, έχουμε αποστείλει σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια είδη εξειδικευμένων αποστολών στα οποία διαθέτουμε ιδιαίτερη εμπειρία.

 

 

 

Ιατρικό υλικό

Η εφοδιαστική αλυσίδα του τομέα της υγείας πρέπει να συμμορφώνεται με συγκεκριμένους κανονισμούς και αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις. Σε αυτόν τον τομέα, τα ελάχιστα περιθώρια μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά. Ας πάρουμε για παράδειγμα τα εμβόλια. Ακόμη και μια μεταβολή της θερμοκρασίας κατά 2°C μπορεί να αχρηστεύσει μια ολόκληρη παρτίδα.

 

Βιομηχανικός εξοπλισμός

Η διαδικασία μεταφοράς και διανομής βιομηχανικού εξοπλισμού χαρακτηρίζεται από την πίεση για την τήρηση των προθεσμιών των πελατών σας. Η εμπειρία και η γνώση μας για τις τοπικές απαιτήσεις σάς βοηθούν να τηρήσετε όλες σας τις δεσμεύσεις απέναντι σε κάθε πελάτη.

 

Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας

Στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, εάν λείπει ένα εξάρτημα, δεν λειτουργεί το προϊόν. Διασφαλίζουμε ότι έχετε ό,τι χρειάζεστε, όποτε το χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να τηρήσετε όλες τις προθεσμίες παραγωγής και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Εξαρτήματα αυτοκινητοβιομηχανίας

Χάρη στην εμπειρία μας, μπορούμε να παρέχουμε γρήγορες, αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής σας αλυσίδας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, βοηθώντας τα εργοστάσιά σας να παραμένουν εντός χρονοδιαγράμματος και παρέχοντας ώθηση στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.