Αποστολή στις ΗΠΑ

Η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου μπορεί να αποτελεί σημαντικό προορισμό αποστολών, για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Εάν θέλετε να αποστείλετε δέματα στις ΗΠΑ, η ταχεία και αξιόπιστη υπηρεσία μας βοηθάει ώστε το δέμα σας να φτάσει στον προορισμό του στην ώρα του.

Αποστολή στις ΗΠΑ; Έχουμε την κατάλληλη υπηρεσία.

Προσφέρουμε μεταφορικές υπηρεσίες Express για κάθε τοποθεσία των ΗΠΑ. Διαθέτουμε την ευελιξία που χρειάζεστε για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας, τόσο σε ταχύτητα όσο και σε οικονομία.

 12:00 ExpressExpressEconomy Express
ΚάλυψηΕγχώριαΕγχώριαΕγχώρια
Μέγιστο βάρος70 κιλά500 κιλά1.000 κιλά

Αποστολή στις ΗΠΑ

Το πλεονέκτημα που προσφέρει η TNT

  • Επιλέξτε την ταχύτητα που χρειάζεστε
  • Έλεγχος κόστους και προθεσμιών
  • Υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας

Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφορών με express υπηρεσίες παγκοσμίως, παραδίδουμε αποστολές σε πάνω από 220 χώρες και εδαφικές περιοχές. Τι προσφέρει η ΤΝΤ για εσάς; Τοπική εξειδίκευση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δώστε σημασία στο εμπορικό τιμολόγιο!

Εάν πραγματοποιείτε αποστολές στις ΗΠΑ, θα πρέπει να συμπεριλάβετε ένα εμπορικό τιμολόγιο στα έγγραφα της αποστολής. Ακολουθούν κάποια πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν τα συμπληρώνετε:

Επισυνάψτε τιμολόγια στην αγγλική γλώσσα

Περιγράψτε με σαφήνεια τα εμπορεύματα

Επισημάνετε πού κατασκευάστηκαν τα εμπορεύματα

Συμπεριλάβετε τον αριθμό μητρώου εργοδότη (EIN)

Μην παραλείψετε τον κωδικό HS

Όλες οι αποστολές πρέπει να περιέχουν ένα εμπορικό τιμολόγιο. Μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό πρότυπο από εδώ. Το πρότυπο του εμπορικού τιμολογίου πρέπει να συμπληρώνεται στα Αγγλικά.

Μην παραλείψετε να συμπεριλάβετε μια πλήρη και ακριβή περιγραφή των αγαθών στο εμπορικό τιμολόγιό σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ασαφείς περιγραφές.

Στο εμπορικό τιμολόγιό σας, πρέπει να καταγράψετε τη χώρα προέλευσης των εμπορευμάτων. Πρόκειται για το μέρος όπου κατασκευάστηκαν τα εμπορεύματά σας και όχι το μέρος από όπου τα αποστέλλετε.

Ο αποστολέας, ο τελωνειακός πράκτορας ή ο παραλήπτης θα πρέπει να συμπεριλάβουν τον αριθμό μητρώου εργοδότη (EIN στις ΗΠΑ) του εισαγωγέα πάνω στο εμπορικό τιμολόγιο. Αν χρησιμοποιείτε το πρότυπό μας, γράψτε αυτόν τον αριθμό στο πλαίσιο «Additional Information» (Πρόσθετα στοιχεία), στο κάτω μέρος της σελίδας, εφόσον γνωρίζετε τον αριθμό μητρώου εργοδότη. Με αυτόν τον τρόπο θα επιταχυνθεί η διαδικασία εισαγωγής.

Μην παραλείψετε να προσθέσετε τον κωδικό HS της αποστολής σας στο εμπορικό τιμολόγιο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους κωδικούς HS εδώ. Επίσης, προσπαθήστε να συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας του παραλήπτη, καθώς έτσι θα εξοικονομηθεί χρόνος σε περίπτωση που αργότερα έχουμε κάποια απορία.

Κατανοώντας τις απαιτήσεις του FDA

Η Υπηρεσία Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ επιβάλλει κανονισμούς στις εισαγωγές ενός μεγάλου εύρους εμπορευμάτων. Κάθε προϊόν που διέπεται από τους κανονισμούς του FDΑ πρέπει να ελέγχεται ηλεκτρονικά πριν από την είσοδο στις ΗΠΑ.

Τι σημαίνει ότι ένα προϊόν ελέγχεται από τον FDA;

Πώς μπορώ να λάβω έγκριση για τα εμπορεύματά μου;

Πώς μπορεί να βοηθήσει η TNT;

Με την εξαίρεση των περισσότερων κρεάτων και πουλερικών, τα παρακάτω τεμάχια πρέπει να λαμβάνουν την έγκριση του FDA.

 

  • Τρόφιμα
  • Φάρμακα
  • Βιολογικές ουσίες
  • Καλλυντικά
  • Ιατρικές συσκευές
  • Ηλεκτρονικές συσκευές που εκπέμπουν ακτινοβολία

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλείσθε να επισκεφθείτε τη σελίδα εισαγωγών του FDA. Μπορείτε να το κάνετε από εδώ.

Απαιτείται η ηλεκτρονική διεκπεραίωση των αποστολών πριν να μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία εισαγωγής.

 

Η διαδικασία ξεκινάει με την υποβολή των στοιχείων για τα προϊόντα που υπόκεινται στους κανονισμούς του FDA, μέσω του συστήματος της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ (CBS).

 

Κατά την είσοδο, με βάση τον κωδικό HS κάθε προϊόντος, θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα που χρειάζονται για τη συμμόρφωση με όλες τις απαιτήσεις εισαγωγής.

Η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένος εκτελωνιστής των ΗΠΑ και συνεπώς, μπορούμε να διεκπεραιώσουμε ολόκληρη τη διαδικασία εκ μέρους σας. Δηλαδή, εσείς δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε για τους κανονισμούς του FDA.

 

Αφήστε τους ειδικούς μας να σας βοηθήσουν, ώστε η αποστολή σας να φτάσει έγκαιρα και με ασφάλεια στις ΗΠΑ.

 

Αφήστε εμάς να αναλάβουμε τους τελωνειακούς κανονισμούς και εσείς επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

Ανάλογα με το είδος των δεμάτων που αποστέλλετε στις ΗΠΑ, μπορεί να χρειάζεται να παρέχετε περισσότερες πληροφορίες

Για κάποια προϊόντα, χρειάζεται να μας παρέχετε κάποια επιπλέον στοιχεία (απαιτούνται από τα τελωνεία των ΗΠΑ).

 

Εκτός εάν απαιτείται κάποια επιπρόσθετη άδεια ή πιστοποιητικό, απλά συμπεριλάβετε αυτά τα στοιχεία στο εμπορικό τιμολόγιο. Εάν εξαντληθεί ο χώρος στο τιμολόγιό σας, δημιουργήστε μία ξεχωριστή σελίδα και επισυνάψτε την στα έγγραφα αποστολής.

 

Εάν η αποστολή σας περιλαμβάνει κάποιο από τα παρακάτω τεμάχια, κάντε κλικ στο κείμενο με έντονη γραφή για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Κανένα πρόβλημα. Οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τις αποστολές στις ΗΠΑ.

Έτοιμοι για αποστολή τώρα;

Ζητήστε μια εκτίμηση κόστους
 

θα σας δώσουμε αμέσως μια τιμή για την αποστολή σας.

Παραλείψτε την εκτίμηση και προχωρήστε αμέσως στην αποστολή

Γνωρίζετε ήδη τι θέλετε να αποστείλετε; Κανένα πρόβλημα. Κάντε κλικ παρακάτω για να ξεκινήσετε.

Σύνδεση στον λογαριασμό μου myTNT
 

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας myTNT και απολαύστε την εύκολη διαδικασία αποστολής στις ΗΠΑ.

Δεν διαθέτετε λογαριασμό; Κάντε κλικ εδώ  για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε γιατί το myTNT είναι ιδανικό για εσάς.