Terveydenhuolto

Autamme pelastamaan henkiä ja parantamaan elämänlaatua

Terveydenhuollon kuljetukset kohtaavat erityisiä haasteita kuljetuksissa. Ymmärrämme, että kyseessä ei ole vain toimitus pisteestä A pisteeseen B. Kyseessä on parannuskeinojen löytäminen ja elämänlaadun parantaminen. Tarjoamme markkinoiden johtavaa asiantuntijapalvelua auttaaksemme terveydenhuollon alan ammattilaisia tekemään elintärkeää työtään.

Testilääkkeet

Terveydenhuollon tutkimus on todella kilpailtu liiketoiminnan alue. Tutkimuksen ja kehityksen nopeus on todella tärkeää, mutta yksikin poikkeus mihin tahansa sääntöön saattaa vaarantaa tulokset ja aiheuttaa viivästyksiä tai rahallisia tappioita.

 

Olemme palvelleet terveydenhuollon sektoria yli 30 vuotta, minkä ansiosta tunnemme alan kuljetuksiin liittyvät haasteet. Voit olla luottavaisin mielin, että testilääkkeesi saapuu tutkimuspaikalle ajallaan ja täydellisessä kunnossa.

 

Voimme parantaa terveydenhuollon kuljetusketjuasi:

 

 • Jopa 40% vähemmän kuljetuskustannuksia yhdistämällä kuljetusverkosto ja asiantuntijapalvelut
 • Jopa 50% vähemmän pakkauskuluja vuokrattavilla, ensiluokkaisilla, uudelleen käytettävillä pakkauksillamme
 • 15% nousu budjetin tarkkuudessa yksinkertaisen hinnoittelu- ja laskutustapamme ansiosta
 • 20% parannus lähetysten ajallaan toimituksissa useiden eri kuriirien ja välikäsien puuttuessa

Palvelumme

 • Saumaton verkostomme tarkoittaa jopa 50% vähemmän käsittelykeskuksia kuljetusketjussa, verrattuna erityistarpeita sisältäviin lähetyksiin keskittyneisiin kuljetusyrityksiin.
 • Olemme ainoa pikakuljetusyritys, joka pystyy tarjoamaan nimetyn noudon ja toimituksen loppuun asti voittamattoman Euroopan maantieverkoston kautta.
 • Säännösten mukainen, uudelleen käytettävä ja laadukas vuokrapakkauksemme säilyttää lähetyksesi koskemattomana.

Ihmisemme

Nimetyt asiakaspalvelutiimit sopivat toimituksesta vastaanottajan kanssa toimitusongelmien välttämiseksi. Nämä tiimit seuraavat proaktiivisesti lähetyksiä noudosta toimitukseen asti, raportoivat lämpötilaseurannan tiedot ja tarjoavat raportteja lähetyksen tilasta.

Hyödyllistä ladattavaa

Lääketieteelliset laitteet

Koska lääketieteelliset laitteet pelastavat henkiä, niiden suunnitteluun, tuotantoon ja valmisteluun kiinnitetään suurta huomiota. Huolehdimme yhtä tarkoin, sitoumuksella ja ammattitaidolla tuotteesi perille asiakkaillesi. Tuotesaatavuutesi on avaintekijä, kun terveydenhoidon ammattilaisia autetaan pelastamaan henkiä.

 

Nopea ja luotettava kuljetus on parempi vaihtoehto hintavan lähetysten sairaaloihin varastoimiselle. Toisille hankalat sairaalakuljetukset ovat meille arkipäivää, toimitamme lähetyksiä yli 17 000 sairaalaan Euroopan joka puolelle.

 

Voimme parantaa terveydenhuollon toimitusketjua:

 

 • 3.5% vähemmän sairaalalähetyksiä varastossa keskimäärin, kattavan seuraavan päivän toimituspalvelumme ansiosta
 • Jopa 50% pienempi todennäköisyys varaston loppumiselle sairaalassa kuljetusperäisten syiden vuoksi
 • Jopa 80% pienemmät kulut erittäin kiireellisille saumattoman kuljetusverkoston ja nimetyn nouto- ja toimituspalvelun ansiosta

Palvelumme

 • Tarjoamme toimitukset seuraavaksi arkipäiväksi 96% Euroopan sairaaloista — 7% enemmän kuin kilpailijamme.
 • Palveluprosenttimme on 98% —2% korkeampi kuin alan keskiarvo.
 • Olemme ainoa palveluntarjoaja, joka yhdistää lento- ja maantiekuljetukset yhteen kontaktiin.

Ihmisemme

 • Terveydenhoitoalan palvelumme tarjoavat käyttöösi yhden kontaktin koko TNT:n valikoiman saavuttamiseksi.
 • Nimetyt asiakaspalvelutiimimme seuraavat proaktiivisesti lähetyksiä noudosta toimitukseen asti, reagoivat ongelmiin kuljetuksessa heti (mikäli tarpeen), ja tarjoavat täydellisen näkyvyyden koko kuljetusprosessin ajaksi.

Hyödyllistä ladattavaa

Ota yhteyttä terveydenhuollon asiantuntijoihimme