Mit szeretne szállíttatni?

Legyen szó akár dokumentumokról, akár teheráru küldeményről vagy egy kicsit több tervezést igénylő áruról, mi megtaláljuk a legjobb módját annak, hogy küldeményét eljuttassuk A-ból B-be. Állítson minket próba elé és megtudja, hogy miért minket választ az egész világ különleges szállítási igények esetén!

 

 

Mindent szállítunk

Legyen szó akár őskori csontvázról vagy a legújabb napelemes autóról – mi már mindent szállítottunk. Van azonban néhány olyan különleges szállítási feladat, amelynek terén különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk.

 

 

 

Orvosi eszközök

Az egészségügyi logisztika egyedi szabályozásoknak és kihívásoknak kell megfeleljen. Ebben az esetben már a legapróbb különbségek is óriási hatással bírnak. Vegyük például a vakcinákat! Már akár egy 2°C-os hőmérséklet-változás is használhatatlanná teheti az egész küldeményt.

 

Ipari berendezések

Az ipari szállítási és elosztási folyamatot az ügyfelek határidejeinek elérése hajtja. Tapasztalatunkkal és helyi ismereteinkkel segítjük Önt abban, hogy minden ügyfeleinek tett ígéretet be tudjon tartani.

 

Elektronikai termékek

Az elektronikában már egy hiányzó alkatrész is a teljes terméket bukását jelenti. Mi biztosítjuk, hogy minden amire szüksége van a megfelelő időben az Ön rendelkezésére áll, így Ön minden gyártási és piacra lépési határidőt teljesíteni tud.

Autóalkatrészek

Szakértelmünkkel gyors, megbízható, testre szabott szolgáltatást nyújtunk Önnek autóipari ellátási láncához, így gyárai menetrendnek megfelelően működnek és ügyfelei elégedettek lesznek.