Zdravstveni sektor

Pomagamo pri reševanju in izboljšanju življenja

Logistika v zdravstvu mora ustrezati edinstvenim predpisom in izzivom. Razumemo, da tukaj ne gre samo za prevoz od točke A do točke B. Gre za iskanje zdravil in izboljšanje življenja. Zato ponujamo strokovno znanje in strokovnjake, ki zdravstvenim delavcem pomagajo pri opravljanju pomembnega dela.

Testiranje zdravil

Raziskave v zdravstvu predstavljajo zelo konkurenčen posel. Hitrost procesa R&R je ključnega pomena, vendar vsako odstopanje od strogih predpisov lahko ogrozi rezultate ter tako povzroči zamude ali finančne izgube.

 

Z 30-letnimi izkušnjami delovanja na področju zdravstva naš team dodobra pozna vprašanja, s katerimi se sooča R&R pri zagotavljanju prevozov v zdravstveni industriji. Lahko ste prepričani, da bo testno zdravilo doseglo svoj cilj pravočasno in v brezhibnem stanju.

 

Lahko izboljšamo vašo oskrbovalno verigo v zdravstvu, vključno z:

 

 • do 40 % zmanjšanjem stroškov prevoza – s kombiniranjem prevozov preko redne mreže in namenskimi vozili posebnih storitev
 • do 50 % zmanjšanjem stroškov embalaže - z našimi najetimi, visoko zmogljivimi embalažami za večkratno uporabo
 • 15 % boljšemu sledenju proračuna - z našo poenostavljeno cenovno strukturo in izdajanjem računov
 • 20 % izboljšanjem pri doseganju pravočasnih dostav - z manjim številom ponudnikov ekspresnih dostav

Naše storitve

 • V primerjavi s specializiranimi prevoznimi podjetji pomeni eno integrirano omrežje tudi do 50 % manj točk primopredaje v oskrbovalni verigi.
 • Smo edini ponudnik ekspresnih dostav, ki lahko zagotovi namenski prevzem in dostavo vaše pošiljke z kombiniranim prevozom prek našega neprimerljivega evropskega cestnega omrežja.
 • Za zaščito vaših pošiljk ponujamo visoko zmogljivo embalažo za večkratno uporabo.

NašI ljudje

 • Namenski teami za pomoč strankam se po potrebi sestanejo s prejemnikom testnih zdravil in odpravijo pomanjkljivosti pri nadzornih aktivnostih.
 • Te ekipe spremljajo celoten proces dostave, dajejo informacije o temperaturah in zagotavljajo poročanje o stanju pošiljk.

Uporabni prenosi

Tehnologija medicinskih naprav

Ker medicinske naprave rešujejo življenja, je pri njihovem načrtovanju, proizvodnji in pripravi pomembna velika mera previdnosti in skrbnosti. Zato pri dostavi vaših izdelkov delujemo z enako mero skrbnosti, predanosti in strokovnosti. Zavedamo se, da je razpoložljivost vaših izdelkov ključnega pomena pri reševanju življenj.

 

Hiter in zanesljiv prevoz je zmagovalna alternativa lastnemu skladiščenju zalog v bolnišnicah. Dostava v bolnišnice, ki nekaterim predstavlja precejšen izziv, je za nas zelo enostavna. Dostavljamo v več kot 17.000 bolnišnic po vsej Evropi.

 

Lahko izboljšamo vašo oskrbovalno verigo na področju zdravstva, vključno z:

 

 • 3,5% zmanjšanjem zalog v bolnišnicah - z največjo pokritostjo dostav na naslednji dan
 • do 50% zmanjšanjem izpada zalog v bolnišnicah - zaradi težav povezanih s prevozom.
 • do 80% znižanjem stroškov nujnih pošiljk - s kombiniranjem prevozov prek TNT omrežja in dostav s posebnim vozilom

Naše storitve

 • Nudimo dostave na naslednji dan v 96 % evropskih bolnišnic - 7 % več kot naša konkurenca.
 • Naša pravočasna izvedba storitev je 98 % - 2 % višja od povprečja v industriji.
 • Smo edini ponudnik, ki preko ene točke kontakta združi storitve preko letalskega in cestnega omrežja ter jih dopolni s posebnimi storitvami.

NašI ljudje

Naš team za področje zdravstva vam ponuja eno točko kontakta za vse vaše zahteve.

 

Naš team za področje zdravstva proaktivno spremlja pošiljke od prevzema do dostave, rešuje zaplete (če je potrebno) in vam zagotavlja popolno preglednost nad procesom pošiljanja.

Uporabni prenosi

Stopite v kontakt z našim teamom za področje zdravstva