Kaj želite poslati?

Ne glede na to, ali gre za dokumente, tovorno pošiljko oziroma nekaj, kar zahteva nekoliko več načrtovanja, bomo poiskali najboljši način, kako poslati vašo pošiljko od točke A do točke B. Zastavite nam izziv in odkrijte, zakaj smo prav mi prevoznik za posebne storitve, za katerega se odločajo stranke po vsem svetu.

 

 

Z nami lahko pošljete vse

Od prazgodovinskih okostij do najnovejšega avtomobila na sončne celice – poslali smo že vse mogoče. Toda obstajajo določene vrste specializiranih pošiljk, za katere smo še posebno izkušeni.

 

 

 

Medicinska oprema

Logistika v zdravstvu mora ustrezati edinstvenim predpisom in izzivom. Zelo majhno odstopanje lahko tukaj pomeni ogromno razliko. Vzemimo za primer cepiva. Sprememba temperature za samo 2 °C lahko pomeni, da je celotna pošiljka neuporabna.

 

Industrijska oprema

Transport v proizvodni industriji in postopek distribucije narekuje pritisk glede izpolnjevanja rokov vaših strank. Naše lokalno znanje in izkušnje vam omogočajo izpolniti vse obljube do strank.

 

Visokotehnološko blago

Če pri visokotehnološkem izdelku manjka ena sama komponenta, je celoten izdelek neustrezen. Mi poskrbimo, da imate vse, kar potrebujete in ko to potrebujete, tako da lahko ujamete vse proizvodne roke in datume lansiranja na trg.

Avtomobilski deli

S pomočjo svojih izkušenj lahko zagotavljamo hitre, zanesljive in specialistične storitve v vaši avtomobilski oskrbovalni verigi – tako bodo vaše tovarne obratovale v skladu z načrtom in spodbujale vašo rast.