Vad vill du skicka?

Oavsett om det rör sig om dokument eller paket, pallgods eller varor som kräver lite mer planering hittar vi det bästa sättet att transportera din försändelse från A till B. Ge oss en utmaning – och upptäck varför vi är transportföretaget att vända sig till när det gäller specialtransporter.

 

 

Vi transporterar allt

Från förhistoriska skelett till den senaste tekniken inom soldrivna bilar – vi har skickat det mesta.
Men det finns vissa typer av specialtransporter som vi är extra erfarna inom.

 

 

 

Medicinteknisk utrustning

Logistik inom Healthcare är föremål för unika bestämmelser och utmaningar. Här kan pyttesmå marginaler göra enorm skillnad. Ta vaccin som exempel. En temperaturförändring på 2 °C kan göra ett helt parti obrukbart.

 

Industriell utrustning

Transport- och distributionsprocessen inom industrin drivs av trycket att klara kundernas deadlines. Vår erfarenhet och lokalkännedom hjälper dig att infria alla löften gentemot varje kund.

 

Högteknologiska produkter

När det gäller högteknologi står och faller hela produkten med en enda komponent. Vi ser till att du har allt du behöver när du behöver det så att du kan hålla dina produktionstider och lanseringsdatum.

Fordonskomponenter

Med vår erfarenhet inom fordonsbranschen kan vi tillhandahålla snabba, pålitliga och specialutformade tjänster i din distributionskedja – så att tillverkningsanläggningarna håller tiden och främjar företagets tillväxt.