За TNT - The People Network

За нас в TNT, Вие и Вашия бизнес сте в основата на всичко, което правим

Всеки ден ние свързваме хора и бизнеси по целия свят.

Вашите хора и Вашия бизнес са в основата на всичко, което правим. Всеки ден ние изминаваме големи разстояния, за да свържем хора и бизнеси по целия свят. Доставяме милиони пратки, документи и товари с грижа и внимание, защото ние разбираме колко важна е всяка пратка за Вас и за Вашите клиенти.

 

Каквото и да Ви се наложи да изпратите, където и да Ви се наложи да изпратите, ние го взимаме присърце. От момента, в който Вашият куриер вземе пратката Ви, докато тя бъде доставена от местния контакт на TNT на Вашия клиент, ние ще Ви държим във връзка. Ние можем да направим това, благодарение на нашата интегрирана мрежа от врата до врата. Вие можете дори да гледате как това се случва с помощта на нашите онлайн услуги за проследяване. А ако Вашата индустрия има специфични условия за доставка, ние ще ги покрием.

 

Можете да ни се доверите, че ще свършим работата така, че Вие да сте свободни да се фокусирате върху разширяването на бизнеса си. Когато нов клиент поиска спешна доставка, казваме Да с увереност. Дори ако срокът е утре и дори да не сте доставяли там преди!

 

Ние сме много горди с нашата мрежа и технологии, но в края на деня ние знаем, че заедно с Вас сме тези, които правят това да се случи. Вашият контакт в TNT, които се грижи за клиенти, познава Вас и Вашия бизнес. А тя е свързана с 58,000 служители на TNT, чиято мисия е растеж на бизнеса Ви чрез получаване на Вашите документи, пратки и товари там, където е необходимо. Преодолявайки трудности като граници, разстояния, култури, езици и валути. Свързвайки хората и бизнеса по целия свят. Помагайки им за нарастването на техния бизнес. Това е, което правим. В TNT ние разбираме, че качеството на отношенията с клиента е толкова важно, колкото доставянето на пратката, както е обещано. Ние всички имаме клиенти, но в TNT ние взаимодействаме с хората, които работят за нашите клиенти. Имаме хора, които ценят специалното внимание, истинската грижа и уважението. Върху това се изграждат качествени взаимоотношения и лоялност, които носят удовлетвореност на всички и полза за бизнеса. Ето защо ние сме такива, каквито сме. Именно това ни кара да сме уверени, че нашата услуга е наистина персонална. Затова ние полагаме допълнителни усилия. И затова ние се наричаме The People Network.