TNT ОТКРИВА НОВ ВЪЗДУШЕН МАРШРУТ ДО МАЛТА

2 ЮНИ 2015 Г., АМСТЕРДАМ, ХОЛАНДИЯ

Ползите за потребителите включват съкратени времена за доставка на сухопътни пратки с услугата Economy Express, по-късен час за събиране на пратки по износ, по-ранно пристигане на пратки по внос и възможността да се транспортират по-големи и тежки товари.

 

Полетът ще се осъществява 5 пъти седмично със собствен товарен самолет Боинг 737-400 на TNT със спиране в Марсилия и на отиване, и на връщане. Самолетът пристига на международното летище на Малта сутринта и отлита вечерта, което дава възможност за вземане на пратки за износ до късния следобед от Малта и доставянето им още на следващия ден за цяла Европа.

 

„Добавянето на Малта към европейската въздушна мрежа на TNT увеличава възможностите за избор и дава по-гъвкави опции за доставка за бизнеси, които работят с пратки и товари към и от страната. Този нов маршрут ни дава повече капацитет и възможност да разширяваме още нашия бизнес към и от Южна Европа и Средиземноморието“, сподели Ян Клаф, управляващ директор на подразделението TNT International Europe.

 

В Малта са развити редица отрасли, сред които електроника, медицинско и фармацевтично производство. Според Международния валутен фонд, ръстът на БВП на Малта e един от най-големите в Еврозоната за последните години, подкрепен от сравнително разнообразния износ, скорошното възстановяване на вътрешното търсене и стабилния банков сектор. Очаква се растежът да се задържи на стабилните 3,1% през 2015 г.

 

TNT продължава да подобрява качеството на услугите си към клиентите – основен приоритет на корпоративната стратегия на компанията „Outlook“, като разширява и засилва своите въздушни и сухопътни транспортни мрежи. Новият маршрут до Малта е поредният от новостартиралите полети до Венеция и Тел Авив и допълнителните сухопътни връзки с Турция и Балканите.

 

За TNT
TNT е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Ежедневно TNT транспортира близо милион документи, колети и палетизирани товари. Компанията управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Близкия изток и Африка, азиатската част на Тихия океан и Америка. Приходите на TNT за 2014 г. са в размер на 6,7 милиарда евро. Повече за компанията можете на намерите на корпоративния ни уебсайт www.tnt.com/corporate.

 

За ТNТ България
Подразделението на ТNТ в България е основано на 22.12.1995 г. и вече 19 години успешно работи на българския пазар, предлагайки най-обширната гама от експресни транспортни услуги за доставка на документи, колети и карго товари до и от над 200 страни по света и на територията на цяла България. Повече информация за TNT България може да бъде намерена на https://www.tnt.com/bg.

 

За повече информация и запитвания за TNT в България, моля, свържете се с:

 

Камелия Игнатова
Маркетинг & PR координатор
Тел. +359 2 9339 107
Мобилен: +359 888 660023
Email: kamelia.ignatova@tnt.com

 

или M3 Communications Group, Inc., тел. 02 / 818 70 10.

 

За снимки на въздушния флот на TNT, моля посетете: http://bit.ly/1AyvHGl

 

За снимки, видео и последни новини от TNT, моля, посетете корпоративния онлайн медия център на TNT: http://www.tnt.com/corporate/en/site/home/press/presslibrary.html
Последвайте ни в Twitter: @TNTMediaHub

 

За всички новости и актуални кампании за клиентите в България посетете www.tnt.com/bg.