Η ομάδα της αυτοκινητοβιομηχανίας

Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των γραμμών παραγωγής σας

Η εφοδιαστική αλυσίδα στην αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει ιδιαίτερες προκλήσεις. Γνωρίζουμε ότι μια διακοπή στη λειτουργία της γραμμής παραγωγής μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στην επιχείρησή σας. Η εμπειρία μας στον τομέα αυτόν μας επιτρέπει να προσφέρουμε στην εφοδιαστική αλυσίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας εξειδικευμένες υπηρεσίες, με ταχύτητα και αξιοπιστία που σας βοηθούν να τηρήσετε τα χρονοδιαγράμματά σας και να εξασφαλίσετε την ικανοποίηση των πελατών σας.

Εισερχόμενες ροές

Οι άνθρωποί μας γνωρίζουν πόσο σύνθετη μπορεί να είναι η παραγωγή οχημάτων. Οι γραμμές παραγωγής εξυπηρετούνται από εκατοντάδες προμηθευτές διεθνώς. Εάν ένα μόνο εξάρτημα δεν παραδοθεί εγκαίρως, η γραμμή παραγωγής μπορεί να σταματήσει. Αυτό δεν σημαίνει μόνο απώλεια κερδών. Σημαίνει αθέτηση υποσχέσεων προς τους πελάτες σας και ίσως χαμένες συνεργασίες.

 

Γνωρίζουμε ότι κάθε εξάρτημα πρέπει να παραδοθεί στην ώρα του και στο σωστό μέρος για να διασφαλίσει την ομαλή και συνεχή λειτουργία της γραμμής παραγωγής σας.

 

Μπορούμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας προσφέροντάς σας μεταξύ άλλων:

 

  • 2-4% μείωση στο κόστος αποθήκευσης & μεταφοράς αποθεμάτων σε κίνηση χάρη στην ταχύτερη και πιο αξιόπιστη παράδοση
  • Έως 60% μείωση της πιθανότητας διακοπής της λειτουργίας της γραμμής παραγωγής εξαιτίας μεταφορικών προβλημάτων
  • 3-6% αύξηση προγραμματισμού της παραγωγικότηταςς λόγω της αποτελεσματικότερης διαχείρισης των πρώτων υλών του εργοστασίου
  • Έως 50% μείωση του κόστους διαχείρισης που οφείλονται στη χρήση πολλαπλών μεταφορέων για έκτακτες αποστολές

 

Η υπηρεσία μας

  • Σε ποσοστό 92% των οδικών γραμμών μας είμαστε ταχύτεροι ή εξίσου ταχείς με τους ανταγωνιστές μας.
  • Παραδίδουμε σε 20% περισσότερους προορισμούς στην Ευρώπη, εντός 48 ωρών με οδική μεταφορά.
  • Το οδικό μας δίκτυο είναι ιδανικά σχεδιασμένο για μεταφορά δεμάτων και παλετών έως 1.000 κιλά.
  • Μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές για παραδόσεις στο «πρώτο» και το «τελευταίο» χιλιόμετρο..

 

Οι άνθρωποι μας

  • Διαθέτουμε 6 φορές περισσότερα εξειδικευμένα γραφεία σε σχέση με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή μας, και με καλύτερες ικανότητες προγραμματισμού σε τοπικό επίπεδο, κάτι που οδηγεί σε 2-5% υψηλότερη απόδοση στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Δεν έχουμε εσωτερικούς διαχωρισμούς, προσφέρουμε πολλαπλούς τρόπους μεταφοράς και την ευρεία σειρά μέσω ενός σημείου επαφής.
 

Χρήσιμα αρχεία

Επικοινωνήστε με την ομάδα του τομέα αυτοκινητοβιομηχανίας