Laatikoiden valmistelu

Näin vältät vaurioita ja viivästyksiä

Pienet yksityiskohdat tavaroidesi pakkaamisessa saattavat vaurioittaa tai viivästyttää lähetystäsi. Seuraavien neuvojen avulla voit varmistaa, että lähetyksesi saapuu paikalle ajallaan ja moitteettomassa kunnossa.

Ohjeet kestävän paketin pakkaamiseen

1. Käytä kestäviä materiaaleja

Käytetyt pahvilaatikot menettävät kestävyytensä. Varmista, että pakkaus on tukeva ja kuiva ja ettei siinä ole reikiä tai ettei se ole muutoin vahingoittunut.

2. Vältä tyhjää tilaa

Liika täyte vähentää kestävyyttä päällelastattaessa. Vältä laatikoita, jotka ovat liian suuria suhteessa sisältöön ja jotka tarvitsevat runsaasti lisäpehmusteita. Ne saattavat ruhjoutua.

3. Painavat laatikot

Hyväksymme kuljetettavaksi paketit ilman kuormalavaa aina 70 kg saakka. Yli 30 kg paketteja koskevat lisämaksut. Liimaa HEAVY-tarra yli 23 kg painaviin pakettilähetyksiin.  

2 3 - 7 0 kg

 

4. Sulje H-teippauksella

Sulje pakkaus asianmukaisella teipillä. Käytä H-teippausta sekä laatikon päällä että pohjassa (älä käytä narua tai köyttä). Sido painavammat paketit pannoilla.

5. Merkitse selvästi

Poista vanhat tarrat. Kiinnitä uudet tarrat paketin yläosaan niin, että viivakoodi on tasainen (ei taitettuna reunan yli). Kiinnitä kopio tarrasta pakkauksen sisäpuolelle.

Suurimmat sallitut mitat

Economy Express

2,4 m x 1,2 m x 1,8 m
1 000 kg/pakkaus
7 000 kg/lähetys

Express

2,4 m x 1,2 m x 1,5 m
500 kg/pakkaus
500 kg/lähetys

Hyvin tehty!

Huomioi kuormalavaa pakatessasi

Pakkauksesi on täytettävä kuljetuskelpoisen lähetyksen vähimmäisvaatimuksemme.