Epäsäännöllisten tavaroiden pakkaaminen

Näin varmistat turvallisen kuljetuksen

Suurten, painavien tai epäsäännöllisen muotoisten tavaroiden pakkaaminen ja käsittely vaatii erityistä huomiota. Usein niitä ei voi lastata päällekkäin tai kuljettaa liukuhihnalla kuljetuksen aikana toimipisteissämme. Tämän takia veloitamme lisämaksun. Jos tiedät, että lähetyksesi vaatii erityiskäsittelyä, ota yhteyttä ja pyydä meiltä apua.

Ohjeet epäsäännöllisten tavaroiden pakkaamiseen

Putket

Painavat sylinterit tulee sitoa pannoilla kuormalavaan. Varmista, etteivät tavarat ylitä lavan tai paketin reunoja ja tee kuormalavastasi päällelastattava. Kevyemmät putkenmuotoiset tavarat voi pakata kolmionmuotoiseen lähetysputkeen.

Pakkaamattomat tavarat

Suuret pakkaamattomat tavarat tulee sitoa kuormalavaan. Voit rakentaa suojaavan puukehyksen niiden ympärille tai peittää ylösalaisin käännetyllä laatikolla. Käytä lisäpehmustetta suojaamaan mahdollisia teräviä reunoja, jotka saattavat olla paljaana.

Terävät reunat tai ulkonevat osat

Terävät tavarat on käärittävä suojaavaan pehmusteeseen ennen laatikkoon asettamista. Mikään ei saa työntyä ulos pakatusta laatikosta, koska se voi aiheuttaa päällelastattuna vaurioitumisen tai vahingoittaa ihmisiä. Käytä tarvittaessa suurempaa pakkausta tai harkitse kuormalavaa.

Painavat tai ylisuuret tavarat

Maksimipaino ja -mitat vaihtelevat palvelun mukaan. Jos lähetyksen koko on yli 2,4 m x 1,2 m x 1,5 m (P x L x K) tai se painaa yli 500 kg, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

240cm > 120cm > 150cm > 500 kg >

Lähetysmerkinnät

Kiinnitä lähetysasiakirjat muovitaskussa tai tarralla tasaiselle pinnalle. Kiinnitä myös mahdolliset erikoiskäsittelytarrat tasaiselle pinnalle. Käytä puun, kumin ja kankaan tapaisille materiaaleille lisäteippiä, niittejä tai liimaa tarrojen kiinnityksen varmistamiseksi.

Turvallisesti ja varmasti

Huomioi lähetystä pakatessasi

Pakkauksesi on täytettävä kuljetuskelpoisen lähetyksen vähimmäisvaatimuksemme.

Lisää pakkaamisohjeita