Kuormalavojen pakkaaminen

Näin varmistat kuormalavojen lujuuden ja vakauden

Hyvä kuormalava ei tarjoa ainoastaan tukea ja suojaa. Oikeaoppisella pakkaamisella vältyt lisäkustannuksilta. Koska hinnoittelumme perustuu painon ja tilavuuden yhdistelmään, kaikki, mikä vie ylimääräistä tilaa tai estää kuormalavan päälle lastaamisen voi aiheuttaa lisämaksuja.

Ohjeet kuormalavojen pakkaamiseen

1. Lastaa tiiviisti pystyriveihin

Kerroksittain pinottu kuormalava takaa parhaan kestävyyden. Jos pakattavat tavarat ovat tukevaa materiaalia, limittäin pakkaaminen lisää vakautta.

2. Älä ylitä reunoja

Tavaroiden tulee sopia kokonaisuudessaan kuormalavalle. Emme voi hyväksyä kuljetettavaksi kuormalavoja, joiden reunat ylittyvät.

3. Lavassa tasainen pinta

Tasainen pinta tekee lavasta kestävän, kompaktin ja päällelastattavan. Ei-päällelastattavista kuormalavoista veloitamme lisämaksun.

4. Sido pannoilla ja/tai kääri pakkausmuoviin

Kiinnitä pakkaukset lavaan kahdella pannalla molemmilta puolilta ja/tai pakkausmuovilla. Myös itse lava tulee kiinnittää pannoilla ja kääriä pakkausmuoviin.

5. Merkitse selvästi

Tarrat/osoitelaput on kiinnitettävä lavan kylkeen – ei päälle – sillä toinen lava saatetaan lastata omasi päälle. Ei-päällelastattaviin lavoihin on kiinnitettävä siitä kertovia tarroja tai kartioita. 

 

Ammattilaisen vinkki: Päällelastattavia kuormalavoja lähettäessäsi kiinnitä kopio tarrasta/osoitelapusta myös jonkin lavalla olevan pakkauksen sisäpuolelle. Jos lähetyksessäsi on kuormalavoja, jotka sisältävät epäsäännöllisen muotoisia tavaroita, eivätkä lavat ole päällelastattavia, kiinnitä kopio tarrasta/osoitelapusta tavaraan – jos tavarat kääritään pakkausmuoviin, kiinnitä kopiot tavaraan ennen sen pakkaamista.

Täydellinen kuormalava

Huomioi kuormalavaa pakatessasi

Pakkauksesi on täytettävä kuljetuskelpoisen lähetyksen vähimmäisvaatimuksemme.