Suuret ja painavat tavarat

Halusitpa sitten lähettää laatikon täynnä kirjoja, kuormalavallisen tiiliä tai ajoneuvokalustoa, voit luottaa siihen, että me hoidamme raskaimmatkin kuljetukset.

Mikä on painava?

Säännökset luokittelevat raskaaksi lähetykseksi kaikki kappaleet, jotka painavat yli 23 kg. Tämä ei välttämättä tarkoita, että se täytyy laittaa kuormalavalle. Yleensä alle 70 kg:n lähetykset kuljetetaan ilman sitä, mutta tämä vaihtelee maakohtaisten sääntöjen mukaan.

> > >

Mitä pidetään suurikokoisena?

Vaikka suurille tuotteille ei ole virallista luokitusta, niin yleensä tavarat, jotka täytyy laittaa kuormalavalle määritellään tähän luokkaan.

 

Riippuen valitsemastasi palvelusta suuriin lähetyksiin saattaa päteä mittarajoitukset ylittävien lähetysten hinnoittelu. Economy Express- ja Domestic-palvelun lähetyksissä tämä koskee lähetyksiä, jotka ovat suurempia kuin 2,4 x 1,2 x 1,8 m. Express-palvelussa raja on 1,2 x 1,2 x 1,5 m.

50 0 k >

Mitä pidetään ylimittaisena?

Mikä tahansa kappale, jonka paino ylittää 500 kg tai joka on liian suuri kuormalavalle, edellyttää asiantuntijatiimimme suunnittelemaa räätälöityä ratkaisua. Esimerkiksi vaikkapa takalaitanosturilla nostettavat tavarat ja teollisuuslaitteet.

Lähetä suuret tai painavat tavarat haluamallasi nopeudella

Economy Express

* Paras hinta

Niille, joiden tulee pitää nopeus ja kustannukset tasapainossa, Economy Express takaa, että suuret ja painavat tavarat toimitetaan kustannustehokkaasti.

Jopa 7 000 kg painaville

Express

* Nopea

Kun vaaditaan nopeutta, Express on paras vaihtoehto, koska se varmistaa suurten ja painavien tavaroiden toimitukset mahdollisimman nopeasti, jopa jo seuraavana päivänä ennen klo 9:00, 10:00 tai 12:00.

Jopa 500 kg painaville

Special Services

* Erikoislähetykset

Oli se sitten lento-, meri- tai maantierahtia – tai se on kiireellinen ja edellyttää omaa ajoneuvoa - voit luottaa lähetyksellesi sopivaan asiantuntijoidemme ratkaisuun.

Vaikka mitä ja vähän kaikkea

Suuret tai raskaat pakkaukset

Painavat laatikot

Voimme hyväksyä kuljetettavaksi alle 70 kg:n lähetyksiä ilman kuormalavaa, mutta on tärkeää, että kaikki lähetyksen osapuolet ovat tietoisia siitä, että kyseessä on painava lähetys. Kun yli 23 kg:n laatikot merkitään painavaksi esimerkiksi "HEAVY"-merkinnällä, se auttaa varmistamaan niiden käsittelijöiden turvallisuuden.

Kuormalavat

Hyvä kuormalava ei tarjoa ainoastaan tukea ja suojausta - se säästää myös lisäkustannuksilta. Koska hinnoittelumme perustuu painon ja tilavuuden yhdistelmään, kaikki, mikä vie ylimääräistä tilaa tai estää kuormalavan päälle lastaamisen voi aiheuttaa lisämaksuja.

Ylimittaiset

Jos lähetät jotain epäsäännöllisen kokoista tai jonka paino ylittää 500 kiloa, voit tarvita apua sen pakkaamisessa ja lähettämisessä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme auttaa sinua seuraavassa vaiheessa.

Tee lähetys

Halusitpa sitten lähettää laatikon täynnä kirjoja, kuormalavallisen tiiliä tai ajoneuvokalustoa, voit luottaa siihen, että me hoidamme painavimmatkin kuljetukset.

 

 

 

Seuraa lähetystäsi

Laitoitko jo painavan tai suuren lähetyksesi matkaan? Hienoa! Se on vastaanottajalla ennen kuin arvaatkaan.<br>⏎<br>⏎Sillä välin voit seurata kuljetuksen etenemistä kirjoittamalla lähetyksen rahtikirjanumeron Seuraa lähetystä -palveluun. Oli lähetyksesi sitten tien päällä lähistölle tai menossa toiselle puolelle maailmaa, tuotteesi eivät koskaan häviä näköpiiristäsi.