Szállítson nagy méretű és nehéz árukat!

Akár egy doboz könyvet, egy raklap téglát vagy egy teljes járműflottát szeretne feladni, szolgáltatásaink nem hagyják cserben nehéz küldemények esetén sem.

Mi számít nehéznek?

A hivatalos szabályozások alapján a 23 kg-ot meghaladó küldemények minősülnek nehéznek. Azonban ebből nem feltétlenül következik, hogy palettára kell helyezni őket. A 70 kg alatti küldeményeket feladhatja paletta nélkül, bár ez régiónként változik.

> > >

Mi számít nagy méretűnek?

Habár a méretre nézve nincs hivatalos osztályozás, azok az áruk, amelyeket palettára kell helyezni, ebbe a kategóriába esnek.

 

Nagy méretű küldemények esetében Túlméretes küldemények különdíját számíthatunk fel a választott szolgáltatástól függően. Gazdaságos vagy belföldi szolgáltatások esetében a díj a 2,4 × 1,2 × 1,8 m méretet meghaladó küldeményekre vonatkozik. Expressz szolgáltatások esetében a mérethatár 1,2 × 1,2 × 1,5 m.

50 0 k >

Mi számít túlméretesnek?

Az 500 kg-nál nehezebb áruk, vagy amelyek túl nagyok ahhoz, hogy palettára kerüljenek, egyedi megoldást igényelnek, amelyet szakértői csapatunk dolgoz ki. Ilyenek például az emelőhátfalas autót igénylő áruk vagy az ipari berendezések.

Szállítson nagy méretű vagy nehéz küldeményt az Ön igényeinek megfelelő gyorsasággal!

Gazdaságos Expressz

* Legjobb ár

A Gazdaságos Expressz szolgáltatás azoknak szól, akiknek egyaránt számít a sebesség és a költség: nagy méretű és nehéz áruit úgy juttatjuk célba, hogy nem terheli meg költségvetését.

7000 kg-ig

Expressz

* Gyors

Ha Önnek a sebesség számít, akkor az Expressz szolgáltatást ajánljuk, hogy nagy méretű és nehéz árui biztosan a lehető leghamarabb célba érjenek, még akkor is, ha a határidő másnap 9:00, 10:00 vagy 12:00 óra előtt van.

500 kg-ig

Különleges szolgáltatások

* Egyedi küldemények

Legyen szó légi vagy közúti teheráruról – vagy sürgős, ezért külön autót igénylő küldeményről–, nyugodtan szakértő csapatunkra bízhatja magát, hiszen biztosan megtalálják az Ön küldeményének legmegfelelőbb megoldást.

Mindent szállítunk

Csomagoljon nagy méretű vagy nehéz küldeményeket!

Nehéz dobozok

A 70 kg-nál nehezebb dobozokat palettára kell rakni, de a 30 kg feletti darabokat is gépi mozgatásra alkalmassá kell tenni! Ha a 23 kg-nál nehezebb dobozokat „NEHÉZ” (HEAVY) feliratú címkével látja el, azzal gondoskodik a küldeményt kezelők biztonságáról.

Paletták

A tökéletes paletta nem csak a stabilitás és a biztonság szempontjából fontos. A paletta megfelelő összeállításával költséget is megtakaríthat. Mivel fuvardíjunk számításakor a küldemény tömegét és térfogatát is figyelembe vesszük, ha valami több helyet foglal, vagy a paletta nem halmozható, különdíjat számíthatunk fel.

Túlméretes

Ha szabálytalan alakú vagy 500 kg-ot meghaladó küldeményt kíván feladni, jól jöhet a segítség a csomagoláshoz és az előkészítéshez. Ezért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik segítenek Önnek a következő lépésekben!

Adja fel!

Akár egy doboz könyvet, egy raklap téglát vagy egy teljes járműflottát szeretne feladni, szolgáltatásaink nem hagyják cserben nehéz küldemények esetén sem.

 

 

 

Kövesse nyomon a küldeményét

Útnak indította nehéz vagy nagy méretű küldeményét? Nagyszerű! Egy szempillantás alatt eljuttatjuk a címzetthez.

Addig is figyelemmel kísérheti, merre jár küldeménye, ha beírja a küldemény számát (más néven a fuvarlevélszámot) a Nyomon követés oldalon. Akár még az utca végén, akár a világ másik felén van küldeménye, akkor sem kell szem elől veszítenie.