Dobozok előkészítése

Hogyan kerülheti el a sérüléseket és a késéseket?

A csomagolás során apró részleteken múlhat az áru sérülése vagy a küldemény késése. Ha megfogadja alábbi tanácsainkat, akkor nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy minden küldeménye időben és tökéletes állapotban érkezzen meg.

Útmutató a dobozok megerősítéséhez

1. Válasszon minőségi terméket!

A használt dobozok veszítenek tartósságukból. Ügyeljen rá, hogy a doboz erős és száraz legyen, illetve ne legyen lyukas vagy sérült.

2. Ne hagyjon benne üres helyet!

A túl sok térkitöltő miatt a doboz rakodáskor sérülhet. Ne használjon olyan dobozt, amely túl nagy az áruhoz képest, és amelyhez túl sok térkitöltő anyagra van szükség! Ezek ugyanis összenyomódhatnak.

3. Nehéz dobozok

Dobozokat 70 kg-ig fogadunk el paletta nélkül, de ha a doboz súlya meghaladja a 30 kg-ot, különdíjat számíthatunk fel. Kérjük, hogy a 23 kg-ot meghaladó dobozokon tüntesse fel a HEAVY (NEHÉZ) jelzést! 

2 3 - 7 0 kg

 

4. Ragassza le a dobozt H alakban!

Erős ragasztószalaggal H alakban ragassza le a doboz tetejét és alját! Ne használjon sem madzagot, sem kötelet! Nehéz dobozok esetén érdemes lehet pántot alkalmazni.

5. A címkézés legyen egyértelmű

Távolítsa el a régi címkéket! A címkéket mindig a doboz tetejére ragassza, a vonalkód pedig ne legyen megtörve (tehát ne lógjon át a doboz oldalára). A címke egy példányát helyezze el a doboz belsejében is.

Legnagyobb megengedett méretek

Gazdaságos Expressz

2,4 x 1,2 x 1,8 m
1000 kg/küldemény
7000 kg/fuvarlevél

Expressz

2,4 x 1,2 x 1,5 m
500 kg/küldemény

Szép munka!

Ezekre figyeljen csomagolás közben

A csomagolásnak meg kell felelnie alapkövetelményeinknek!